- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takika14
aktív tag
Üdv!
Erről kinek mi a véleménye? Holnap megyek megnézni. Egyedül a műszaki ideje ami aggaszt.
A fogyasztása nem zavar.
Valakinek tapasztalat a kereskedéssel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz szőröscica #80952 üzenetére
Pár éve jártunk úgy egy Mergával, hogy télen nem tudtunk felmenni egy közepes emelkedőn Pécs és Harkány között. Az FWD-k sorba mentek el mellettünk. Akkor nem élveztem annyira.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
szőröscica
addikt
válasz !Overdose! #80956 üzenetére
Mi hosszú éveken keresztül jártunk BMW-vel síelni gyerekkoromban, soha nem volt gond, pedig volt részünk óriási havazásokban.
Vezetéstechnikai tréningen is voltam már RWD és FWD autóval is, sokkal butábban kezelhető az FWD.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz !Overdose! #80944 üzenetére
+ ugye nem lenne kit audistázni se
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
-v-
addikt
Itt van baj
-
Kornel
veterán
válasz runner 125 #80939 üzenetére
sx4 hasmagasságához csak annyit mondanék, hogy fórumon írtak olyat, hogy megemelték, elvitte rúgókovácshoz, és emelt a kocsin 2 cm-t a hosszabb rúgóval. az m16a pedig elmegy 8 literrel bőven, és megbízható is.
(#80960) [rvilike]: 1 hete láttam először a fb-on, azóta minden nap megosztja valaki kegyetlen.
bitpork: szerintem unatkoznál, ha nem olvasnád el minden nap, hogy szar a v6tdi meg az audi, meg a konszern alle zusammen
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Felni matrica, nagyon fasza bár én sose csinálnék ilyet de érdekes.
-
Takika14
aktív tag
Egyet már kérdeztem. És erről mi a vélemény? Megbízhatóak ezek a DCi motorok?
-
Takika14
aktív tag
válasz szőröscica #80965 üzenetére
Köszöntem!!
-
BlacKSouL
addikt
válasz stargazer #80946 üzenetére
Én írtam egyet..
- csendes (szerintem 110-ig kifejezetten, fölötte nem annyira)
- fürge (0-100: 9s, és tipikusan nyomatékra hangolták, köpködik is a márkafanok, de 7000-nél még nem tilt)
- nagyoknak is kényelmes (ha a 173 centimmel a vezetőülést koppig hátratolom, akkor a lábujjammal nem érem el a pedálokat)
- hosszútávon is kényelmes (tempomat) (pipa)
- kis autó (hát...4.5 hosszú...mondjuk pont nem, de mihez képest)
- relatíve alacsony fogyasztással (5,5 - 6,3 az relatíve alacsony? 1.8l szívóbenzin 140Le -höz képest)
- megbízható (jobban az, mint az 5D tesója)1194 kg, alsó-közép.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
-
hdman
őstag
Erről mi a véleményetek? A céggel van vmi tapasztalat? (kuplungmester.hu)
Opel Astra H 1.9 CDTi kettős tömegű lendkerék Z 19 DTL; Z 19 DTJ; Z 19 DT; Z 19 DTH, - 100 LE, 120 LE, 150 LE - LUK gyártmányban (új. gyári) bruttó ár: 95 000 Ft
Opel Astra H 1.9 CDTI kuplung szett+hidraulikus kinyomó csapágy- motorkódok: Z 19 DTL; Z 19 DTJ; Z 19 DT; Z 19 DTH - 100 LE-120 LE-150 LE - LUK gyártmányban (új. gyári) bruttó ár: 88 463 Ft
A LUK ajánlott, vagy legyen más? Ha már kuplungot cserélek, mindenképpen kicseréltetem a a kettőstmegűt is, ugyis zörög már. Nehogy két hét múlva megint bontani kelljen
A szerelő azt mondta, hogy fontoljam meg az egytömegűsítést is, mint alternatívát...
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
hdman
őstag
Runner, itt a kocsid
Sopron city :)
-
stargazer
senior tag
válasz BlacKSouL #80967 üzenetére
ezt a tippet másoktól is hallottam. ki kéne próbálnom egyet, hallotam hogy jók.
annyi hogy kétlem hogy ez ennyit enne. spritmonitor szerint ez tipikusan inkább 7,8, óvatos lábbal közelebb a 7-hez, sportosabban közelebb a 8,5-hez.igazából ha lehet, lefelé mennék inkább fogyiban a jelenlegihez képest.
ez hatalmas dilemma, hatalmas filozófiai kérdés. legalábbis nekem biztosan. újat, vagy használtat, benzinest vagy dízelt?
találtam 1 érdekes cikket a témában.
[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
Kornel
veterán
válasz stargazer #80972 üzenetére
Az 5 év alatt is zsugorodó újautó-felár jól mutatja: aki hosszú távra tervez autót venni, s meg tud finanszírozni egy újat, az jobban jár, ha nem használt példányokkal keseríti az életét, az autózás legfőbb költsége ugyanis nem más, mint az üzemanyag.
ha van annyi pénzed, akkor vegyél egy 5 év garis dízelt, olcsón is jársz, és addig be vagy biztosítva.
-
Kornel
veterán
válasz Kornel #80973 üzenetére
amúgy aki nagyon olcsón akar autózni, az szerintem vegyen egy vw eco up!-ot.
fogyaszt 3,6 kg CNG-t 100-on, ami kg-onként 345 ft, 1242 ft 100 km üzemanyagköltsége. Ezt szembeállítva egy dízellel 5 liter * 420=legalább 2100 Ft 100 km költsége, tehát 100 km alatt 858 ft-ot lehet spórolni, 100k km alatt 858000 ft. (ez csak bp, szeged vagy győr környékén alternatíva egyenlőre, bár miskolcra is érkeznek a cng-s buszok, így itt is lehet, hogy megnyitják a nagyközönségnek is a leendő kutat) -
stargazer
senior tag
válasz Kornel #80974 üzenetére
viccen kívül, lehet hogy jobb tényleg egy benzines valami, és bele a gázt, de én is úgy tudom hogy erőteljesen meg kívánják emelni a gáznak is az adóját, a lényeg hogy nehogymár élni hagyják az embert.
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
Kornel
veterán
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Szeretnek venni egy autót a jogosítvány megszerzése után(pár heten belül kezdem el ha minden igaz ) és utána ahogy említettem autót szeretnek vásárolni.
A keret nem olyan nagy max 500e.
Alábbiakat néztem ebben az árkategóriában:
G astra 1.4 98-2000
Megane 1.4 97-2000
Peugeot 206 1.4
B vectra 1.6
Es lagunat is néztem de ez nekem mar túl sokat fogyaszt ha jol olvastam 9-10et megeszi.
Illetve Suzuki ignis 1.3 (ha kapnék rá 200-250 hitelt akkor ez is szoba jöhet ).Tehát ezek között ti melyiket javasolnatok nekem ?
Főbb szempontok nálam : biztonság(itt a kasztni meg törésre gondolok ) ,fogyasztás ,es ha elromlik valami
ne 100e től kezdődjön..Amit tudni kell rólam : 2m vagyok eleg hosszú lábakkal meg ,"térfogatra" is eleg nagy aztan ezt is figyelembe kell venni ugye. Nem akarok száguldozni nem ez a friss jogsis "gizda János " leszek aki e30-36 meg golfokkal/civicekkel szaguldozik életveszélyesen
Röviden ennyi. Hogy ezek az autók között ilyen szempontok alapján melyik lenne a legoptimálisabb nekem ?
Ha tudtok más típusokat is amit ajánlatok azt is fogadom szívesen. Ami kizárt az a régi swift. És nem azért mert rossz autónak tartom mert anyámnak volt s szerettük csak biztonsági szempontból ugye nem valami kedvező.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #80979 üzenetére
206-ot ekkora méretekkel?
-
DeFranco
nagyúr
gasztra ignác mégané
bár a gasztrába talán kicsi lesz az 1.4 (lehet a többibe is, azt majd mások megmondják) főleg ha szeretnél klímát is használni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
1,5 alatt nem néznék kocsit, csak ha 50 kilós nő egyedül utazna bene
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
neduddki
nagyúr
HI!
meretedif alapjan akor inkabb en d-t neznek mnt c-t, de hogy 500ig mit vennek??? haaat mongyj carinat 406 xud9-val meg godolkodom
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
jozefgucci1
addikt
Üdv Urak '!
A Volvokban található 1.6D és 2.0 D motorok a Fordtól vannak ? Mennyire megbízhatóak ezek ? Azt tudom , hogy az S60-ban a 2.5 D az saját fejlesztés és megbízható . Az S40 pedig Focus gyakorlatilag ?!
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
8th
addikt
válasz Kornel #80976 üzenetére
off: Volkswagen Lupo 3L ugyanez csak ezt kedvedre bárhol megtankolhatod. Belül tágas, városban tök jól el lehet vele lavírozni autópályán sem jön zavarba a 140-es utazót helyen völgyön át röhögve tartja, 1millióért normális állapotút kapsz. Értékvesztése elhanyagolható, megbízható technika, alkatrész olcsó hozzá a kopó-fogyó cuccok főleg. A jelenlegi 415 forintos gázolajjal számolva 1300 forint alatt kijön vele 100km. Busszal többe kerül megtenni ezt a távot de robogóval sem biztos, hogy olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
válasz roberto211 #80985 üzenetére
Városban nem használod? Ott folyamatosan gyorsulni kell 0-ról 50-re.
Felülbírálom magamat: alföldön fölösleges, de Mecsekben dombnak fölfelé elindulni 3 ültök benne, az autó meg erőlködés és pörgetés nélkül elindul. (Budán hasonló a helyzet)Mindegy, elsősorban ne a köbcenti alapján válassz és csak azért ne zárj ki autót mert 1,6-os.
Annyival nem fognak többet fogyasztani, városon kiviül meg szinte alig."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
neduddki
nagyúr
válasz jozefgucci1 #80986 üzenetére
HI!
psa, tc-n novoth cikket keresz rola
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
válasz roberto211 #80989 üzenetére
tudod, azt veszel amit akarsz
a végén te fogsz dönteni"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
stargazer
senior tag
azért ezt elég durvának tartom hogy a VW UP! is 5,4-5,9-et eszik... jó igaz, valószínű hogy ezt városban teszi, de akkor is kicsit sokallom.
renault megane 1.5 dci meg 5,2-5,6... és úgy olvastam hogy különösen csendes is, de őszintén szólva nagyon rosszakat hallottam a ezekről a motorokról. ismerős újonnan vett előző generációsat és asszem 100.000 km körül van benne de már minden baja van.Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
tomiii.
aktív tag
haverom 1es lagunaja (1.8) eger-győr között 7 litert se fogyasztott inkabb 6, nem autópályán mentünk és 2 liter feletti autókhoz vagyok szokva, szóval nyomtam neki, főleg, hogy hazafelé 7 órás késésben voltam, szegény srác nagyon tiporja évek óta, de jól bírja astrapát, elektromos gondok is elkerülték eddig, pedig korai példány
-
!Overdose!
őstag
válasz tomiii. #80994 üzenetére
Városon kívül, nagy, de egyenletes tempóban a 6.9-es V8-as Merga sem fogyasztott 12 liter felett, de városban már bőven 20 felett evett, főleg ha elgurult a gyógyszer. Én sem adnám 6 henger alá, ha nem kéne a nagyfaluban is közlekedni vagy, ha két autónk lenne.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
roberto211
őstag
válasz tomiii. #80994 üzenetére
És nem voltak komoly gondok vele ?
Mert a laguna 1 nagyon tetszik az h nagy meg mar kepl alapján is elferek benne meg a kényelem de fogyasztás miatt féltem (de így ahogy mondod ez nem vészes )
Meg az elektronikai plusz szerkezeti hibáktól felek. Pedig nagyon szeretem a renaultot anyámnak scenic je van es nagyon fasza meg tetszik csak a hibáktól felek.Haverod Lagunaja hogy üzemelt eddig ,nem tudod az előéletét voltak e vele hibák stb ?
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
trassher
addikt
válasz roberto211 #80989 üzenetére
Nekünk van ignisünk, 1.3-as motor és valóban jól megy DE. Én 184 cm vagyok és baromi kényelmetlen vezetni mert a térdem üti a közép panelt. Az ülései hosszú távon kényelmetlenek szerintem, nekem 100-120 km után elkezd benne fájni a derekam. Fogyasztása 7-8 között mozog.
Redmi Note 7
-
roberto211
őstag
-
tomiii.
aktív tag
válasz roberto211 #80997 üzenetére
városban, (miskolc,eger) max 8- 8,5. azt hiszem 10 éve van náluk, volt cserélve kuplung, és a vezérles, plusz, ha kinyitodik a tetoablak, visszacsukas utan beazik, ezert nem nyitogatjak,rozsdasodik mar, de sokszor volt torve, es most a balelso futomu kopog nagyon, es a valto terheleskor picit bemozdul, bar ez csak nekem tunt fel eddig, 6 evig 2 havonta ment eger-németorszag kozott 4 emberrel, elektromos ablakok vannak benne, abs, legzsak, szep tagas.
(#80995) hdman: tudok ennél cifrábbat, mikor elindultunk pestre kocsit venni, kicsitmelnéztük a dolgokat, és 8-9 helyre beszeltunk meg 14:00s érkezést, a driftgarage műhelyéhez hajnali 1 után érkeztem, jó volt vaksűtétbe komplett futomuvet osszekaparni a kertbol darabonkent
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs