Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Sziasztok!

    Kapcsolódnék a fórum témához, milyen autót vegyek ? :)

    A közeljövőben (1-2 hónap) szeretnék a klasszikus első autó megvétele dilemmán átlendülni. A peremfeltételek, amik fontosak lennének:

    - 1,5 milló Ft körüli összeg határ

    - Németországban tervezem megvásárolni és ott is szeretném majd használni ergo nem szeretném sokat szervizbe hordani és a vételárat egy éven belül rákölteni turbó, szelep, lánc...mittoménmi cserére :)

    - A fenti gondolatjelből nyilván látszik, hogy nem vagyok autó szakértő :), ezért ha bármi olyan honlapot tudtok ajánlani, ahol mondjuk típus hibák, mire ügyeljünk vásárláskor, hogy tudjuk megállapítani, hogy mennyit tekertek vissza a km álláson, azokat szívesen fogadom

    - abszolút Német autó párti vagyok ezért ilyen 1.9pdtdi golfokat nézegettem. A problémám, hogy olvastam ezekről a motorokról hideget meleget, illetve, hogy tartok tőle, hogy ha valaki ilyen autót használ az legtöbbször sokat megy vele és visszatekert órával értékesítik. Konkrétan erről a kocsiról/motorról mi a véleményetek?

    - szeretném, ha kedvezően fogyasztana, néha valószínűleg jönnék vele haza és az 2000km autobahn

    - olvastam még, sok embertől, hogy a japán autók is nagyon megbízhatóak. Néztem ezért még a honda civic 1.7 ctdi ket (2005 körüli évjárat). Vagy mazda 3 1.6 dízel, mazda 6 2.0dízel.....ezekről semmi fogalmam sincs.

    Tudtok picit segíteni, melyik vonalon induljak el a keresgélésben, utánajárásban? Dízel autókat néztem, de ez nem kritérium, csak a hosszú távos fogyasztás miatt ez szimpibb talán.

    A preferált egyértelműen a német kocsi...az a masszivitás, design nekem egyértelműen a nyerő....ezek a japán autók a bili lemezzel meg a borzasztó ranad (számomra) belső designal nagyon nem nyerőek. De most 1-2 évre első autónak, ha megbízhatóságban jobb (ebben az ár és életkor kategóriában) akkor bevállalom

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák