- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Előzni éppen lehet velük, csak ezek meg elindulásnál kevesek... meg kell várni amíg eléri az 50-60km órát, ahonnan harapni tud... mert ugye egy 3 literes motornak súlya is van, ellenben egy másfél literes feltöltöttel szemben.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kornel
veterán
válasz Nem3sys #79102 üzenetére
akinek nincs pénze gumira, az vegyen suzukit.
ld. én.(#79103) [rvilike] : egyetértünk
más: fél év távlatában venni akarok a suzuki mellé (esetleg helyett) valami traktort.
common railt nem merek, főleg, hogy nem itthon kellene szervizelni
tdi, tddi, ki mit gondol?
amiben gondolkozok: mondeo tddi, toledo 2 tdi.[ Szerkesztve ]
-
Van ilyen gummedli h Sunny? ?Y
(#79101) Laraxior: azért a feltötött motornál a nagyköbös alul sokkal nyomatékosabb. Az alfámmal sokan nem tudtak volna versenyezni lámpától lámpáig. Egyszer egy rendőr ismerősöm ki akarta próbálni , mondom ok, de te vezetsz. Átült, Szegeden a körúton kicsivel éjfél után megkínálta, és mire 4.be váltott már 150 felett mentünk. Még szerencse h BM igazolványa volt mert lett is bütyköstaxi követőnk azonnal
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Laraxior
titán
válasz Nem3sys #79108 üzenetére
"praktikus"....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mycso
veterán
Ha egy szezonra vette, akkor OK (én ezt mondom a többiekkel ellentétben) - viszont akkor már nem is biztos, hogy megéri.
Szárazon, új korukban jók, nedvesen már nem az igazi, de vállalható.
Viszont sokkal hamarabb megöregszik, megkeményedik, mint pl.: a conti, annyira, hogy nem lesz ideje elkopni.
1, szárazon határeset lesz
2, vizes úton meg olyan, mintha jégpáncéllal borított úton vezetne (nem vicc)Pár éve amikor az alut vettem, fortuna nevű gumi volt rajta, bőven jó állapotban, fel is raktam, egy szezont használtam is, nem volt baj. (sőt meglepően jó volt, a sok negatív "szakína" hozzáállástól függetlenül)
Következő szezon, ismét visszaraktam, minta bőven volt, már erősen repedezett, jött az említett jégkorcsolya effekt, így csere gyorsan.
Tavaly már a végét járta a conti premiumcantact2 gumim, de esőben, szárazon, bárhol fogott szépen.Hát ebből vond le a konzekvenciát, hogy érdemes-nem érdemes, stb .....
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-
-v-
addikt
válasz bitpork #79106 üzenetére
Hát... pont nem Pl. egy ST220-as mondeo: az is egy 3.0 V6 motor, 226 ló, de csak 280Nm és az is csak 4900-nél ... egy 1.8 TSI az 250Nm @1250-5000 ... a mondeo-nál látszik hogy 2k alatt semmi sincs, de igazából csak 4k fölött jön a nyomaték ... 2-4k-ig olyan 245Nm van, szóval 4k-ig végig a tsi-nél van több nyomaték
[ Szerkesztve ]
-
-
-
zolikaDB
veterán
Ezen ki se akadj.
Felrakom fészre, h van egy pár sárga izzóm, 55W-ot akartam, 100W-ot küldtek, kimérve 85W, sok, egy Sióért vihető. Vagy Pepsi.
Megjön a verdával. Kívülről amolyan rat-os, na jó annyira nem. Motor kicserélve egy jóval modernebb dízelre, lepapírozva zsír, Katona féle keményített, tuningolt futómű, ültetőrugók, lerakva a porba, de meg se moccan, olyan kemény, Alpine fej, hátul 3db Helix erősítő, 2 pár elég jó komponens szett, 10" széles 18-as kerekek körben pipecül lefújva.
Gumi: valami szítrothadt fosadvány, repedt, minta nulla.
Hátőőőő. Ő nem ilyen sárgára gondolt. Majd még átgondolja, és elment....
Szóval, kinek mi.MOD
De amúgy a felnibuzeránsokat ne akarja megérteni, aki nem az. Oszt kész. Én is az lennék, de nem vagyok. Vettem egy kb szép Irmscher kereket, kb jó Falken gumikkal (nem prémium, de új, bóti). És így jobb, mint a rothadó téli acél. De nem 17-es AZEV A, meg 19-es OPC Vectra meg 10x18-as ZW3, meg kiperemezett kasztni, meg yessz-feelin'. Van ilyen GAstra is, asszem 2 amit mindig promotálnak.
Ez nem az a kocsi az én kezemben. Ameddig nincs meg mindenből a közép-felső közép minőségű alkatrész, netán a gyári, addig nem fogok másba.[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
Ma megnéztem ezt az autót, amit a héten már linkeltem.
Élőben is feltűnt az a két hiba, ami képen is kicsit látható (hátsó lökös más árnyalat, illetve motorháztető és első lökhárító között kicsit furák a hézagok). Első rendszámtábla kicsit meg van gyűrődve, szóval lehet, hogy valami volt az elejével. Nála másfél éve van az autó és azt mondta, hogy Mazda szervizbe visszanézték és nem találtak arra utaló jelet, hogy törve lett volna.
Nagyon minimális rozsdát találtam a hátsó sárvédő legalján volt pici rozsdafolt, szerintem az még nem gáz egy ilyen korú autónál.
Beltér az szép volt, semmi sem volt úgy igazán megkopva, szóval km állás szerintem reális ennél. Egy szenzor, azt hiszem az ablakmosóé volt rossz. Szervízkönyv ugyan be volt pipálva a hirdetésbe, de az nincs, lehet azt félrenyomta, szervíz múltjáról nem igazán van semmi papír (hogy mi mikor lett cserélve), csak az utolsó olajcsere km állása volt beírva a motortérbe.
Gyári 17-es felnik szépek voltak, szép állapotú 3 éves gumikkal (viszont télit azt nem ad).Sajnos másfélnél lejjebb nem akart lemenni az árral, így nem valószínű, hogy megveszem, az már sok lenne érte szerintem.
Szerintetek érne ennyit? Ha 1-2 hónap alatt nem találok másikat és még árulja, lehet elgondolkozok rajta, ha meglesz még neki. (Ennél olcsóbban akkor sem hiszem, hogy odaadná, van másik 2 céges autója, ez meg egy garázsban áll neki, nem sürgeti semmi, hogy eladja hamar.)www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
-
raczger
őstag
válasz Typhoon47 #79133 üzenetére
Szeptember óta árulja egyébként (akkor 1.8-ért hirdette meg). Nem hinném én se, hogy ennyiért el fog neki menni, hiába a látszólag jó állapot és a sok extra.
Akkor várok a következőre, mert jelenleg nem nagy a kínálat.Tudom, finnyás vagyok, hogy ennyi kritériumnak meg kell felelnie az autónak, amit szeretnék
Még azért van egy B tervem, ha Mazdát nem sikerül találni, akkor 406 kombiknál is körülnézek. Csak sajnos ott is kevés a benzines.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
neduddki
nagyúr
HI!
nem nekm az szumma allapot a lenyeg amibe ben van az akku is
na vegre megy ma az oto? na ez egy nagy ujdonsag halleluja:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
trassher
addikt
Itt vagyok újra. Passat B5-redukálódott a keresés mivel az A4 B5 hátul óvodás méret sajnos. A gondom csak annyi hogy tudom hogy a sedan passatba 5 ember csomagja nem fér el mivel 4en mentünk ilyennel nyaralni és a csomagtartóba már egy szög sem fért volna el. Kérdésem az lenne hogy akinek van/volt 90Le-s passat B5 variantja az mit javasol mire kell odafigyelni? Ahogy olvastam ha nem volt rommátörve akkor nem rozsdás, nincs benne kettőstömegű lenderék és a turbó sem változó geometriás. Nagyon örülnék pár vásárlási tanácsnak a típussal kapcsolatban.
MunezXBK: Sajna kevés abban is a lábtér hátul. Pedig az audi felé húz a szívem de ha kicsi akkor kicsi. 184cm és 90kg vagyok, mögém beférne egy 165cm-s ember kb.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
_Csaba_
senior tag
válasz Stukker1987 #79145 üzenetére
Köszi, ment a privát üzi rögtön
-
Coyot
őstag
válasz trassher #79140 üzenetére
Hehe pont így voltam én is. Sokat járok 4 személlyel így szempont volt a viszonylag nagy hely. Én sem hittem először de az A4 ben tényleg kisebb a hely.
(#79148) trassher
Ebben a szériában ha jól tudom egy alapra épültek. De a VW topic lakói majd kijavítanak ha mégsem.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
zolikaDB
veterán
válasz trassher #79142 üzenetére
A heten feszitettem egy ugyanilyen Avantban.
Nekem faszajo, kenyelmesebb, mint az Astra - elol. Hatul tenyleg keves, de ezt sokan irjak, h hatul es a csomagter apro.
Ja, jo ido volt, beulok, inditok, es ugy megrazta a bodet. 1.9 TDI. Ez ilyen dizelhagyomany?
Mod: 2 fo + gyerekulessel sztem OK.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest