Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ngaba

    aktív tag

    válasz TrollBalint #194067 üzenetére

    Nem én ajánlottam, hanem Kickass. :) De lebeszélni sem foglak: Nekem is tetszik a K Astra, és hiába megbízhatóbb(nak elkönyvelt) a J Astra, én is a K-t választanám, ha a kettő közül kellene (a J nem tetszik, meg az A Insignia sem, ez van).

    Az Opel fórumban fogják tudni pontosabban megmondani, hogy melyik motor milyen (használd a keresőt is):
    Az 1.8 szívó és a J Astra 1.4T-je az, ami közmegegyezésesen megbízható. (Az 1.6T-ből többféle is van, ezt pontosítani kell.) Az 1.6T-2.0T-ről szerintem kevesebb tapasztalat van, azok már az élvezetről szólnak, nem a gazdaságosságról. Ha nem érdekel a fogyasztás, csak a feeling, akkor érdemes lehet nézegetni ezeket is (miután utánaolvastál), mert egyre inkább kihalnak az erős motorok...

    A Lancerről: Magadnak veszel autót, nem másnak. Miért baj az, ha megtetszik? Mindenkinek mások a preferenciái, engem sem szokott érdekelni a puritán belső / kopogós műanyagok stb. (Ha zajos pályán, az már inkább.) Én szimplán drágállom, hogy milyen árszinten mozog, tehát nekem ennyit nem ér, de másnak érhet. (Én újabbat néznék amúgy, ott annyira nem "zavaró" az értéktartás nekem [az újabb autók drágák], csak az 1.8-at már nem rakták az újabb Lancerekbe, úgy tudom. Meg egy idő után úgyis a rozsda lesz a fő ellenség; ezért sem értem, hogy az öreg japánok miért olyan drágák, azért az európai autók jellemzően jobbak rozsdavédelemben.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák