Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bernel

    tag

    válasz tboldi #188717 üzenetére

    "Egyrészt kevesen vannak, akik hajlandóak az idejüket áldozni a véleményadásra "

    Ha az emberek felismerik, hogy ha ők értékelnek, akkor mások is fognak, és vice versa, akkor ez kölcsönösen előnyös mindenkinek, és ez a motiváció. Nem kell nekem is szívni, ha mások már belefutottak a szívásba. És a kereskedő csak példa, ugyanez gyönyörűen működne autószerelőkre is, hogy el lehessen kerülni a lehúzósakat, és más szolgáltatókra is.

    "van egy olyan sanda gyanúm, hogy a nepperek, ha megszaporodna a negatív értékelés róluk, csinálnának egy új céget és kvázi tiszta lappal indulnának. "

    És kihez mennének inkább az emberek? Olyanhoz, akinek nulla értékelése van, vagy olyanhoz, akinek ötezer értékelése van, és azok inkább jók? A nulla értékeléseshez csak a fogalmatlan emberek mennének, akik arra sem képesek, hogy látogatás előtt megnézzék a céget a neten.

    A cégek rendkívül vigyáznának a jó értékelésükre, hogy ne rontsák le rossz vevőélménnyel, a cégcserelégetősök álla meg felkopna, ha elterjed, hogy felkeresés előtt megnézik az emberek a neten, hogy milyen értékelés van. Ha vadiúj cég nulla értékeléssel, akkor az elve gyanús.

    "Plusz van egy réteg a használtautó-vásárlók között, akik csak magánszemélytől akarnak vásárolni, "

    Nem gond, szóljunk azoknak az ismerősöknek, akik hajlandóak kereskedőtől is vásárolni, és arról mesélnek, hogy ilyen helyeket járnak. Rengeteg ilyen ember van, ha csak ők értékelnek, már az is sokat fog számítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák