Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz w333 #184723 üzenetére

    Telefonon engedett az árból a nepper + névre is írja ennyiért? A saját nevükre veszik vagy te leszel az első itthoni tulaj? (Utóbbi esetben én csak akkor venném meg, ha nagyon biztos lennék az autóban, mert akkor ez biankó szerződés lesz, azzal meg nagyon tudsz szívni)

    Élőben biztosan lesz 1-2 meglepetés majd, mert ahogy nézem a képeket frissen van lecsapatva, hogy szép fényes legyen (pl: jobb hátulján van néhány kézi lejavítás). A csomagtér ajtón jobb felül az gondolom csak vízcsepp. Beltér elég kellemes a km futáshoz képest, leszámítva a lámpa kapcsolóját. Motortérben az a kis barna cucc is egy pici kérdőjel. :B Mindenképpen nézz alá, hogy mi a helyzet.

    MunezXBK: Nagyokat lehet varázsolni a szervizkönyvvel is, láttam már olyan Toyota Prius+ -t, amiben óra szerint 180k volt, papírokkal igazolva, aztán jött a meglepetés, hogy 2 évvel korábban már ennyi volt az autóban egy garanciális javításnál:

    Extaxi volt váltott sofőrrel + donor belsővel...

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák