Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mágus2

    Közösségépítő

    válasz Declare #120890 üzenetére

    Szóval nem kell sarkítani, kihozzátok belőlem az állatot. Sarkítás következik, összefoglalom, amit tőletek tanultam.

    Német prémiumot nem szabad venni, mert elromlik és elviszi a vagyont, asszonyt és csak az anyóst hagyja. Használt cégest a fent említett okok miatt szintén nem szabad venni, meg amúgy is mindet szétrúgták, ami nem a miénk, arra nem akarunk tudunk vigyázni. Újat? Hülye vagy? Az annyit veszít az értékéből, hogy csak na. Felszereltség? Pfhh, ami nincs az el sem romolhat, csak kapargasd a szélvédőt, nyáron húzd le az ablakot, nagyfaternak sem volt klíma a wareszban, mégis megszülettünk.

    Újat ne,
    Suzukit ne,
    Fordot ne, nem autókról volt szó?
    Német prémiumot ne, nem prémiumot se,
    Japánt lehet, de az rohad és sokat fogyaszt,
    Nagy köbcentis dízelt ne, kis köbcentis dízel meg minek?
    Nagy köbcentis benzinest ne, kis köbcentist meg tolhatod emelkedőre, de legalább az is sokat fogyaszt.
    Franciát, ááá, azok csigát esznek, abból jó nem származhat, aromán utánzata meg enyhén szólva ciki.
    Olaszt? Elektronikáját láttad már?
    Kóreai sokat fejlődött de megvételre még mindig nem ajánlott.
    Maradtak az orosz vasak. Volgát Ladát a népnek, meg samarát, az való a gyepre a fejben.

    De... van de, mert ez nem teljesen helytálló. Ha rendes felszereltséget akarsz, ahhoz valami nagy és exotikus motor jár, ami el is romolhat. A felszereltséget sem kell megvetni, mert ugye a tallérokat nem viszed magaddal a sírba, már mindegy lesz 60 évesen, hogy nem bírsz ülni, mert egy deréktámaszt is sajnáltál magadtól, amikor 4-8 órákat vezettél. :U Minden éremnek két oldala van. Nem azt mondom, hogy mindenkinek kell a prémium, meg a full full full. De azért alap dolgokat ne nélkülözzünk már csak azért, mert riogatnak. Ha megkívánok valamit és megdolgozom érte, nem szégyenlek kockázatot vállalni, az miért számít ennyire kirívó viselkedésnek?

    Nem a kínálat aljáról kell válogatni, akkor nincs akkora kockázat, ha leinformálható a verda, akkor nem kell tartani a mumustól, át kell nézni, ha jó, meg kell venni, nem akkor ha tetszik, akkor, ha jó. Kockázat mentesen soha nem lesz rendes autód. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák