Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Kornel #113876 üzenetére

    Pont ezt írtam neki én is fentebb.
    Lehet ragaszkodni a gyári navihoz, amikor tényleg használhatatlan mind.
    Az IGO limousine pontosan a gyári megjelenítőkre szabott rendszer, el lehet rejteni a kesztyűtartóba és lesz egy folyamatosan frissíthető, tényleg használható szoftver az autóban. Piaci áron 40-ért is találni már.
    Vagy b alternatíva a gyári fej helyére tolható multimédiás fej.
    Ebay-ről, innen onnan szinte már minden típushoz be lehet szerezni 80-90k-tól. Lesz némi kompromisszum, hisz kínai termékekről beszélünk, de sokkal többet nyújt (tolatókamera, IGO kompatibilis, minden formátum lejátszása, SD slot, 2x USB, automatikus BT kapcsolat, AV bemenetek fejtámla monitorknak, DVB-T vevő csatlakozási lehetőség, stb..) mint egy gyári, ostoba navi program. Nem mellesleg olyan dinamikája van h befsik az ember. Gyönyörű, koncert minőségű a zenéje.

    Gyári belső, és multi fejjel.

    Tavasszal a szombathelyi Alpok Volvo-hoz beugrottam egy árajánlatért, a szerelő kiszúrta a fejegységem, összecsődült a banda, fogalmuk sem volt honnan szereztem, nem láttak még 60-asban ilyet. Értékesítő pali elkezdte keresni a katalógusukban, mert emléke szerint ilyennel nem volt rendelhető. :)) Szóval ennyire lóg ki.

    bitpork

    Peterket jól írja, 3M környékén ilyen célra én is elindulnék a Kia, Hyundai SUV vonalon, illetve a szokásos favoritok. 2. gen CR-V 2.2 i-CTDi-vel, vagy valamelyik Volver, de inkább egy XC70. Kedvezőbb áron fenntartható, 10 éves XC90-nél nagyobb lehet a rizikófaktor.
    Jah és a maci X-Trail! De egy ML szerintem óriási szopó lehet, ezért a pénzmagért én 99%-ban észérvek alapján választanék.
    mod. Most látom, ha ennyire ki akarod centizni az anyagi határokat, akkor tényleg felejtsétek el az ML és társait.

    A navival meg tényleg ne foglalkozz, főleg h ebben a kategóriában 7-10 éves autókat kapsz, így sok esetben szabvány 2 DIN helyről beszélnük, ahova még egyszerűbb egy 6-7"-os, GPS képes multi fejet betolni, Honda-mba használtan vettem pl. a Kenwood DNX7200-at, Garmin alapú navit az is tud, tök jó.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák