Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz tboy93 #111925 üzenetére

    Alapvetöen amiböl sok van, mert abbol sok alkatresz is kell. Otthon meg ugye viragzik az autolopsa, mert 10 böl 2 ember szerelteti a kocsijat szamlaval, meg ugye legyen minel olcsobb.

    Itt Hamburgban, amikor kerdztem, hogy hol szabad parkolni/hol nem, mert meg nem volt valtozar a kocsimba, ilyen nagy szemekkel rammeredtek, hogy te jo eg, milyen kocsim van? Mondom egy Astra H gtc...erre jött a röhöges, hogy jaa, hat azt nyugodtam ott hagyhatom nyitott ajtoval, jaro motorral, akkor se bantja senki :DDD 2 olyan ismerösöm is van aki jart mar ugy, hogy hoszabb rövidebb idöre (elutazott egy hetre repcsivel es az utcai parhuzamos parkoloban volt a kocsi) nem zartak be ilyen 2-3-4 millios autot. Semmi baja nem lett.

    Egyszerüen messze a hatar, autopalya tele van kameraval, nem eri meg innen autot lopni. Autoszerelönel 10 eurorol is szamlat adnak, fel sem merül, hogy meghuz egy csavart es zsebbe 5 euro...mindennek nyoma van, minden lekövethetö, nem lehet nagyon helyben mit csinalni egy lopott kocsival.

    Nyilvan a luxus kocsikat megrendelesre lopjak, viszik azt innen is, onnan is :)

    jah mod: most bereltek egy ismeröseink autot Berlinben. E merci. Kerdeztek merre megy. Mondtak hogy uh, hat Pragaban es Budapesten csak fizetös, örzött parkoloban hagyhatja a kocsit :DDD mondom yess, azert kis hazank nem csak a politikusaink miatt hires erre fele :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák