- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyifej
tag
Sziasztok!
1. Mire fogod használni a gépet?
- Játékokra szeretném, fontos lenne hogy amennyire lehet időtálló legyen, és ha kell csak egy két hardvert kelljen cserélni benne az évek során.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
-Semmilyen alkatrészem nincs, nulláról szeretnék egy új gépet. Monitorom sincs, ha ráadásként azt is tudnátok ajánlani megköszönném! Márka iránti elkötelezettségem nincs.3. Mennyi a kereted rá?
-300k körül gondoltam a végét. + Monitor 50k környékén.Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
matyifej
tag
válasz membrandj #124099 üzenetére
Köszönöm szépen a segitséget!
Még annyit kérdeznék,hogy az AMD Ryzen 5 1600 vagy az i5-7500 lenne a jobb választás? ez a 6 mag 12 szál vs 4 mag 4 szál csak 4 szál. Nem mutat jobban ez az AMD a jövő felé, illetve több lehetőség lenne benne? mert az a pár ezer forint a kettő között nem oszt nem szoroz.
-
matyifej
tag
válasz membrandj #124099 üzenetére
A tanácsod alapján ezt állitottam össze. Tudom te 1050 Ti vgat javasolnál. Ahogy néztem benchmark alapján jobbat irnak az 1060-ról és csak 20e ft a különbség. Ha ez igy nekem belefér nem lenne jobb? Valamint a sima AMD Ryzen 5 1600 helyett az 1600x-et tettem bele. Jó lenne ez igy?
[ Szerkesztve ]
-
matyifej
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segitséget. Akkor a konfig megvan, mar csak egy kerdesem van. A GTX 1050 4gb Ti OC-k között gyártótól függően 52k és 67k között mozog az ára. Melyiket érdemes venni? (Asus, gigabyte, msi stb.)
-
matyifej
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, a kérdés adott
-Játékra szeretném használni a jövendőbeli gépemet.
-Nem vagyok elkötelezett márka iránt, ár/érték fontosabb.
-Nem tervezek overclockolni.
-Monitorom nincs, arra is elfogadok tanácsokat!Választ előre is köszönöm!
-
matyifej
tag
válasz palfitom #132153 üzenetére
Elnezest, ugy gondoltam egyertelmu, hogy a jovendobeli gepemrol van szo akkor, az azt jeenti , hogy most semmim dinvs. Szoval 0-rol indulunk. Jatek kategoriat nemtudok mondani, mindenfele ujdonsag ami majd erdekelhet. 24-27 col kornyeke a monitor, febontas, meg nyilvan ami a gep hardvereivel kezenfogva megvalosithato.
-
matyifej
tag
Sziasztok!
1. mire fogom hasznalni?
-Leginkabb FPS multiplayer jatekokra, itt ott lehet becsuszik valami friss új AAA-s is.
2. Milyen alkatreszekkel rendelkezem:
-Egy 1080p-s IPS monitorom van, de ha igenyli a hardver valtok (144 Hzet mindenkepp szeretnek).3. Milyen alkatreszekre van szukseged?
- Komplett szamitogepre, HASZNALT is kepbe van, nem ragaszkodom az ujhoz.
4. Mennyi a keret?
-Monitort nem szamolom ha kell kesobb belefer, de anelkul 300.000 Ft magara a gepre
-Nem vagyok elkotelezett gyartok irant, legjobb ar /ertek aranyut szeretnem megvenniElore is koszonom a segitseget.
-
matyifej
tag
1. mire fogom hasznalni?
-Leginkabb FPS multiplayer jatekokra, itt ott lehet becsuszik valami friss új AAA-s is.
az alábbi összeállíásról mi lenne a vélemény?FHD mindenképp elvárás nemtudom a 2K valamilyen formába közelíthető lenne-e, esetleg érdemesebb lenne körülnézni más kártyávál használt piacon.
Köszi! -
matyifej
tag
válasz matyifej #164738 üzenetére
Illetve meg ezt talaltam hasznaltpiacon 390.000 Ft-ert ami opcio lehetne talan.
Velemenyt elfogadok rola
-Zalman S4 Plus ház (2 év garancia)
-MSI B460M-A PRO Alaplap (2 év garancia)
-Intel i5 10400F processzor (2 év garancia)
-Jonsbo CR-1200 RGB CPU Hűtő (2 év garancia)
-EVGA RTX 3060 12GB Videókártya (2 év garancia)
-SAMSUNG 970 EVO Plus 250 GB Nvme SSD (1 év garancia)
-Western Digital Blue HDD
-G.SKILL Aegis 16GB 3000mHz RAM (2 év garancia)
-Zalman ZM500-TXII 80+ (2 év garancia)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- BestBuy topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NiMH akkumulátor
- általános iskolai rendszergazda
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest