- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi hangfal építés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gozarak
csendes tag
válasz SyMbioTe #138824 üzenetére
Szia!
Nem csak munka de az a fő profil.
Amúgy építész tervezés 3D látványtervezéssel (archicad, Lumion, photoshop etc.) ((és a jövőben szeretném a szolgáltatást VR bejárási lehetőséggel is bővíteni de ezt még nem jártam körbe, hogy milyen vasat igényel)). Ezért a komoly proci és a 32 giga ram.
Az RTX2070 pedig az "élvezetei" részéhez kell.
Amikor időm engedi akkor azért odaülök játszani és általában kompetitív online játékokkal (R6S, PUBG) ahol kifejezetten számít milyen géppel állsz ki az ellenfél ellen.Azért nem raktam bele külön procihűtést mert ha jól láttam a Ryzen-hez adnak. Esetleg javaslod lecserélni?
SSD-vel kapcs. van egy intel 520-asom ami a maga idejében az egyik legjobbnak számított elérhető árkategóriában. Valószínűleg azt használnám a jövőben is és a régi gépbe vennék egy "kidobósat" hogy azért el tudjam adni emberi áron (bár lehet jobban járnék egy használttal erre az esetre?)Abban tudnál segíteni mekkora/milyen táp ajánlott egy ilyen konfigba?
[ Szerkesztve ]
-
Gozarak
csendes tag
válasz dugo_ #138805 üzenetére
Persze értem amit írtál de szerencsére nem vagyok az a digitális analfabéta aki ül egy helyben és várja az IT-t, hogy feltelepítse az MS Office-t (ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy a szolgáltatások nagy részét nem tudnám kihasználni ami természetesen hozzá van adva az eladási árhoz) Továbbá gyakorlatilag szgép mellett nőttem fel és szerencsére sose volt "totál kár" problémám ez persze lehet szerencse is.
Most is csak azért vagyok meglőve mert ezer éve nem követem a piacot és megjelent számtalan gyártó számtalan verziószámmal és a hatalmas választék mellett picit átláthatatlanná vált mi is a jó.De összeraktam egy "mainstream" rendszert erre mondanátok egy véleményt?
Zalman S3 fekete számítógépház
AMD Ryzen 7 2700X YD270XBGAFBOX processzor
Asrock Fatal1ty B450 GAMING K4 alaplap
G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200Mhz F4-3200C16D-32GVK memória
MSI RTX2070 8GB GDDR6 GAMING Z 8G videokártya
Western Digital 500GB Blue 3D WDS500G2B0B M.2 SSD meghajtó(HDD-ből a régit használom ami egy WD blue)
-
Gozarak
csendes tag
Sziasztok!
Átpörgettem jó pár hozzászólást de nem igazán találtam azt amit keresek.
Egy olyan konfigurációt szeretnék összerakni ami jó pár évig ki fogja szolgálni az igényeimet.
Mivel elsősorban munkára fogom használni nagyobb összeget is rámerek szánni hiszen hosszú távon meg fog térülni.
Azt már észleltem, hogy a piaci választék és az árkülönbség is hatalmas viszont nem tudom melyik márkák megbízhatók stb.
Ha lehet kerülném az RGB termékeket bízván abban, hogy ezzel meg tudok spórolni pár 10 ezer forintot amit vissza tudok forgatni a teljesítménybe.
Nem szeretnék senkit se fárasztani azzal, hogy rakjon össze nekem egy komplett gépet (de ellenemre sincs természetesen ) inkább abban kérnék tanácsot kik azok a gyártók akiknek megbízható termékeik vannak és nem arra mennek rá, hogy kívülről legyen csilivili hanem a fejlesztési költségeket a termék tudásának és megbízhatóságának maximalizálására fordították.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Path of Exile 2
- Honda topik
- PlayStation 3
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külpolitika
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- i5-14600KF, Gainward 4070Ti, 32GB DDR5 6000Mhz
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest