Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen NETbookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
Helo!
Segitsegetek szeretnem kerni.
Tervezek uj gepet venni.
Weblap szerkesztesre jatekra meg torrentezesre kene.
De vga nelkul kernek egy ossze allitast ha lehet.
Koszi elore is!
Udv! -
tothjozsi96
addikt
Igazabol a vga vagy egy gtx 760 vagy hd 6970 lesz azert irtam.
A keret kb: 140k
Udv! -
tothjozsi96
addikt
Heló.
Érdemes lecserélni az 1155-ös foglalatot?
Jelenleg van egy I3 3220-as CPU-m, de mostanában nagyon rám jött a játszhatnék.
Igazából Battlefield 3/4 multizni szeretnék, bele megyek én a Medium grafikába is de annál lejjebb ne kelljen menni..Érdemes vennem egy I5-öt + R9 280/290-et?
Vagy pedig elég egy GTX 750 kaliberű kártya az I3 mellé?
Igazából Full HD-ra kellene... -
tothjozsi96
addikt
válasz ggbuffon1897 #90528 üzenetére
Igazából a tápegység az egy Chieftec CTG-500-80P lenne, tehát ez elég lenne úgy mindenre.
Alaplap egy Gigabyte B75M-D2V
Szükségem volna olyan processzor + vga párosra ami stabilan és Full HD-ben vinné a BF4 multit.
Tehát mi az a vga ami képes már Full HD mellett medium-high-ot hozni? 270X?
Üdv! -
tothjozsi96
addikt
válasz ggbuffon1897 #90535 üzenetére
A ház egy M-TECH Noble NOB09A.
Igen, van itthon egy Chieftec CTG-500-80P táp is, ha komolyabb VGA lenne akkor betenném azt.Nem tudom, egy 750Ti mennyire lehet elég egy BF4 Multihoz? Nekem elég lenne a Medium-High felbontás is és nem kell AA meg Vsync sem... Csak 1920x1080-ban menjen szépen Medium-High körül!
Ennyi.
Köszönöm! -
tothjozsi96
addikt
Én már vettem gépet (8700k+GTX1060), az érdekelne hogyha hosszútávra tervezek ezzel a konfiggal akkor érdemesebb a 32GB RAM?
Jelenleg 16 van benne, és főleg gamingre van használva.
Köszi!
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
A BF5 miatt hajlanék gépfejlesztésre, igazából mióta megvan ez a konfig én nem is játszottam vele, de érdekelne hogy mit kellene cserélni ahhoz hogy a BF5 multi menjen high-on.Jelenlegi konfig:
ASUS H110M-K
i3 6100
8GB DDR4 2133MHz (1db)
Nincs vga :/
Chieftec CTG-400-80P 400WValami olyan megoldás érdekelne ami azért időtálló, de főleg BF miatt vásárolnék be.
Köszönöm. -
tothjozsi96
addikt
válasz SyMbioTe #136976 üzenetére
Köszönöm!
Van rá keretem, beleférhetne egy 2080-as kártya is, csak szerintem az erre felesleges lenne.
Egy hónapban 1-2x vagyok itthon a szüleimnél, itthon ez a gépem van csak pont ezért, mert keveset használom. A legoptimálisabb megoldást keresem, ami költséghatékony is, mert ez a gép nem lenne túlhajszolva.
A 1060 6GB az tuti jó lenne, a jelenlegi tápegységem is (szerintem) elég lenne hozzá.
Azon is gondolkodtam hogy lehet egy platform csere jót tenne, valamennyiért biztos eltudnám adni ezt a H110M lapot + i3-at..Még gondolkodom, köszi!
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
BF V Multihoz szeretném a gépem upgradelni.
A keretet nem határoznám meg, van rá bőven keretem és nem a legolcsóbb megoldást keresem.
Jelenlegi konfigom,
ASUS H110M-K
i3-6100
8GB DDR4 2133Mhz
Nincs vga
Chieftec CTG-400-80PA kérdés az lenne hogy érdemes-e ebbe a platformba még fejleszteni?
Vagy érdemesebb lenne egy B450+Ryzen?[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz palfitom #137377 üzenetére
Most volt időm leülni megnézni az alkatrészeket amiket ajánlottál.
Egy kérdésem lenne, az Asrock Z390 Extreme4 és egy ASUS Prime Z390-A között van lényeges különbség?Én ASUS párti vagyok, csak kérdezem hogy érdemben jobb-e az Asrock, mert ha nem akkor az ASUS-t választanám.
8600K-hoz lenne az alaplap
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz tothjozsi96 #137472 üzenetére
Eddig nem láttam hogy ott az ASUS, elnézést!
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Múltkor kaptam ajánlást a topikba, azonban lenne egy kérdésem.
Jelenleg úgy gondolom hogy nekem elég lenne egy 9600K is, viszont nem akarok OC-t, se most, se később. Néztem az alaplapokat és érdemesebb egy B360-as lapot vennem Z370 helyett? Az Asus Strix B360-F nagyon tetszik.
A Z370-F is nagyon tetszik, viszont a kettő között árban van 30 ezer forint különbség.
Érdemesebb akkor is a Z370?
-
tothjozsi96
addikt
Köszi.
Maga a 9600K-t ugyanúgy fogja járatni a turbó órajelein ugye? Tehát nem fog visszaesni a sebessége, ilyesmik, ugye?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Főleg BF V-re vennék gépet, már kértem itt is véleményt és jelenleg úgy gondolom hogy majdnem megvan az egész konfig.
ASUS Z390-F
9600K
Corsair 2x8GB CL15 3000Mhz
Be Quiet! Straight Power 11 650W
860 EVO 500GB SSDVideokártyának egy használt 970-est gondoltam, néztem teszteket és úgy láttam hogy 1080p-ben szépen futtatja a Battlefield V-öt.
A kérdésem az lenne hogy érdemesebb egy 9700K-t vennem?
Játék a fő cél, és az időtállóság, a VGA-t majd cserélem jelenleg erre lesz keretem.
Tudom hogy +2 fizikai mag, de árban akkor is +50-60k az a 2 mag. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Összeállítottam egy konfigot, ami internetezésre filmezésre lenne használva.
AMD Ryzen 3 2200G
Gigabyte B450 AORUS M
8GB 3000MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL15 (2X4GB)
Be Quiet! Pure Power 10 500W moduláris tápegység
Fractal Design Define Mini C WindowMeg van egy bontatlan 850 EVO 500GB SSD-m, jelenleg csak egyszerűbb dolgokra használnám.
Később talán Battlefield V-re is, akkor cserélném 2600-ra a procit, vennék még 2x4GB RAM-ot, meg egy 1660 Ti-t.A kérdésem az lenne hogy szerintetek jó az össze állítás, vagy változtatnátok valamit?
Köszönöm. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Tudom, többször kértem már tanácsot, de csak nem tudok dönteni.
Két konfig között vacilálok,
Ryzen 2200G
Asrock B450M Pro 4
Patriot Viper 4 2x4Gb 3000MhzVagy pedig:
Intel i3 8100
Asrock B365M Pro 4
Corsair 2x4GB DDR4 3000MhzMindkettőhöz jönne egy CM N200 ház, meg egy Pure Power 10 400W tápegység.
A két konfig között árkülönbséget megtudnám fizetni, szóval nem a pénz a mérvadó.
Nem tudom melyikkel járnék jobban?!Böngészésre, youtubeozásra, spotify, film nézésre használnám.
Monitor egy sima TN paneles 1080p-s kijelző.
Nincsenek nagy igényeim, hosszú távra venném.Ryzenről hallottam jót/rosszat egyaránt.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Játékra, főleg BF V-höz vennék gépet.
1080p 60 fps a cél.
A konfig amit az ajánlások alapján próbáltam összerakni.
i5 9400F
Asrock B365M PRO4
2x8GB Corsair CL16 KIT
860 EVO 500GB SSD
ASUS STRIX 1060 6GB (használtan)
Be Quiet Pure Power 10 400W
Cooler Master N200Egész “olcsó” így a végösszeg.
Szerintetek jó az összeállítás? -
tothjozsi96
addikt
válasz Paxker315 #141218 üzenetére
Már egy jó hete összeraktam, jó is lett szerintem az összeállítás!
Szerintem egy Pure Rock hűtő bekerül még a gépbe, meg talán egy HDD is.
A kábel menedzsment sajnos ilyen lett. Azért moduláris táppal sokkal jobb lett volna, de 12 ezerért bomba jó vétel volt a Pure Power 10, meg amúgy is jól szellőzik szerintem a ház, és fedett az oldallapja szóval nem zavar senkit a kábel rengeteg.
Köszönöm szépen a segítséget, véleményt!
Itt egy kép, ha érdekel valakit [kép]
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Egyik kollégám a kisfiának karácsonyra egy játékos PC-t szeretne adni.
A monitort már megrendeltem, LG 24MP59G.Tehát 1080p lenne a megcélzott felbontás és ehhez én elképzeltem egy összeállítást.
Amiben a segítségeteket kérném az a véleményetek hogy jó összeállítás-e, illetve mit lehetne másra cserélni.Intel i3-9100F
ASRock B365 Pro4
Corsair DDR4 3000 16GB Vengeance LPX CL16 KIT (2x8GB)
WD 10EZEX
Be Quiet Pure Power 11 400W
Zalman Z1 NEOEz lenne az alapelképzelés, ehhez jönne még egy GTX 1050 Ti, használtan.
Játékok terén Fortnite, PUBG az biztos hogy lesz.
Ahogy néztem egy Odyssey-t is 40-50 fps között elfuttat a 1050 Ti Medium-High beállításokon.Szerintetek mit lenne érdemes másra cserélni ebben a 165 ezer forintos árkeretben?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz Paxker315 #148600 üzenetére
Szia!
Köszönöm.
Alapból azért választottam a B365 chipsetet mert nem kell szórakozni bios frissítéssel..A házat meg azért választottam mert van benne gyárilag világító led-es ventilátor ami megadja a gamer hatást..
A Ryzen 2600-on most nagyon elgondolkodtam.
Illetve köszönöm az RX 570-es ajánlást, nem gondoltam volna hogy ennyivel jobb.
Inkább ilyent veszek használtan akkor. -
tothjozsi96
addikt
válasz Paxker315 #148600 üzenetére
Szia!
Jól átgondoltam meg összevetettem az árakat is.
Végül akkor megfogadva a tanácsot, lehet jobb lesz a Ryzen, bár egyáltalán nem vagyok AMD párti.MSI B450 TOMAHAWK MAX
Ryzen 2600
Crucial 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Sport LT Grey
WD10EZEX
Sapphire RX 570 Pulse
Seasonic 550W Gold
Zalman Z1 NeoÍgy hogy az alzáról veszem így tényleg szinte nincs különbség, max 5k az i3 9100F-el szemben.
Egy kérdés!
Ez a RAM menni fog ebben a lapban?Köszönöm szépen a segítséged!
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
A gépet főleg netezésre és emellett azért néha multizásra - COD, BF V, ilyesmi címekkel.
Alkatrészekkel még nem rendelkezem, de leírnám az elképzelésem és javítsatok ki hogyha van észrevételetek.
ASUS STRIX B360-F
i7-8700
Corsair CL15 2x8GB 3000Mhz
BQ! Straight Power 11 550-650W
NZXT H510
860 EVO SSDVGA egyenlőre nem.
Nézegettem a 10. gen-t, láttam a 10400(F)-at is, hát nem tudom, nekem nagyon tetszik ez a STRIX lap, viszont nem vagyok annyira képben hogy mennyire jó ár érte 44 ezer forint.
Mindenképp maradnék Intel vonalon, az anyagi keret az nagyjából ennyi, kb. 200k, procit természetesen használtan venném.
-
tothjozsi96
addikt
válasz palfitom #155700 üzenetére
Köszönöm szépen!
Azt szeretném kérdezni hogyha később egy i7-10700 bekerül, akkor az ASRock B460 Pro4-el is kell játszani a limitekkel, vagy itt ez már "megoldott" dolog?
Valószínűleg nem egyben veszem meg a gépet, számolgattam olyan 200 ezer forint körül meglennének az alkatrészek i5-10400-al.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Paxker315 #155774 üzenetére
Annyi pénzért (30k) már lehet venni Straight Power 11-et, azért az már annyira nem marad el a Bitfenix-től.
Nekem is van sajnos egy ilyen rögeszmém hogy ami nem tetszik, arról nem tudom elhinni hogy valóban a piac egyik legjobbja.
Mondjuk 25k-ért nincs olyan BQ! táp, sajnos.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Pkc83 #155864 üzenetére
Egyik ismerősöm gépébe ilyent szereltem be, szerintem érdemesebb egy ilyent választanod.
TP-Link TL-WN881ND -
tothjozsi96
addikt
válasz -FreaK- #155901 üzenetére
Azt írja igen, de magánszemélyről van szó, szerintem itt semmilyen garancia nincsen.
Ha van is akkor az is a jófejségen alapul, nem pedig papíron.Itt majd összeállítanak neked egy konfigurációt az összegért amit megjelöltél, több webáruházból tudsz úgy rendelni hogy össze is szereljék neked a gépet és otthon csak be keljen kapcsolnotok.
Mivel nem magadnak veszed hanem a rokonodnak én nem játszanék más pénzével, garancia szempontból. Bármi eltud romlani, RX570-es kártya is jó eséllyel bányászott, abból elég sok olyan példány létezik, tudtommal.
-
tothjozsi96
addikt
válasz -FreaK- #155916 üzenetére
Nekem teljesen mindegy mit veszel, hogyha számodra nincs különbség használt és új között, az nem az én gondom.
Először azt írtad hogy netezére, zenehallgatásra és régi játékokra kell a gép, amihez elég egy IGP is, ezt te írtad! Aztán beteszel egy használt konfigot amiben van egy i5 8400 + RX 570!
El kell dönteni mire kell a gép, egy Ryzen 3200G is elég zenehallgatásra netezésre és régi játékokhoz, de SyMbioTe ajánlása is ezt igazolja.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Skinny26 #155993 üzenetére
Azt nem írtad le hogy mennyi a ráfordítható anyagi keret.
Újonnan semmit se vennék bele, csak a használt piacról nézelődnék.
2x8GB-os KIT-et mindenképp, dual-channel jó dolog. A mostani memóriát pedig eladnám. Szerintem azért ezek a játékok meghálálnák a videokártyát, igaz azt se írtad hogy milyen felbontáson játszik. Szerintem egy GTX 1060 jó választás lenne ebbe a konfigba. -
tothjozsi96
addikt
válasz Skinny26 #155997 üzenetére
Szerintem is ez volna a legjobb döntés.
Nekem volt 1060-as kártyám, STRIX-1060-06G volt. Hogyha jó áron találsz ilyen kártyát, bátran tudom ajánlani. Nagyon halk, baromi jó a hűtése, szerintem messze veri a többi gyártó termékeit.
Tesómnak 2 évig volt DUAL-GTX1060-O6G, ez is nagyon jó!
Ahogy néztem 43k körül már kapni, lehet ez jobb választás.[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz Skinny26 #155999 üzenetére
Nem tudom mennyi a ráfordítható keret, én Be Quiet! párti vagyok nagyon, viszont itt a topikban nem feltétlen ezt ajánlanák mert olcsóbban is lehet kapni hasonlóan jó termékeket.
Az én nagy kedvencem a Be Quiet! Pure Rock, saját gépembe is ez van, tesóméba is ezt vettem. Én még 10 ezer forintért vettem pár éve, ingyenes kiszállítással. Viszont most már nagyjából 15k-re jön ki az ára kiszállítással, azt már sokallom érte. Helyi számítástechnikai kereskedésbe érdemes megkérdezni, hátha van, vagy tudnak olcsóbban beszerezni.
Hogyha visszaolvasol egy kicsit, a számítógép ajánlásokba szoktak ajánlani hűtőket is, azokat is érdemes megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Több topikban kérdezősködtem már, korrekciót szeretnék kérni hogyha esetleg máshogy gondolnátok.
MSI B460M Mortar / MSI Z490-A PRO
i7-10700
BQ! Pure Rock 2
Corsair 2x8GB KIT 3000Mhz CL15 (CMK16GX4M2B3000C15)
ASUS ROG STRIX 2060-O6G
SAMSUNG 860 EVO 500GB
Seasonic GX-650 Gold
Cooler Master N200 / NZXT H510Még nem tudom hogy mATX vagy ATX, ezt még eldöntöm.
Nagyjából 1 hónapon belül fogom megvenni a gépet, addig eldöntöm.Köszi!
-
tothjozsi96
addikt
válasz DreeBite #157526 üzenetére
Ezt a hozzászólásod alapból OFF-ra kellett volna hogy állítsd.
De, jobb oldalt felül az avatarod mellett lesz egy kereső ikon, arra rákattintasz.
A felugró ablakot lenyitod, ott lesz egy olyan hogy "Szűrés szerzőre".Innentől egyértelmű a dolog, remélem.
Ha nem találnád meg, ezt kell keresned.
-
tothjozsi96
addikt
válasz palfitom #157539 üzenetére
Szia!
Nézegettem a "Milyen házat vegyek?" topikot is, de nagyon nem találok letisztult, igényes házat.
Legyen inkább az NZXT H510?
Esetleg ajánlanál valamit hogy egy ilyen konfighoz mit volna érdemes vennem?
Nem vagyok az RGB híve, így elég sok ház kapásból kiesik.Köszönöm.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Redplee #157543 üzenetére
Hú! Ez tényleg nagyon klasszul néz ki!
Köszönöm!
(#157547) palfitom
Köszi neked is!Szerintem is jobban járok az ATX-el!
Számolgatom még a forintokat hogy mi mennyire jönne ki.
Nagyon szép ház a Fractal S2, kicsit sokallom a felárat, szerintem a H510 is szuper ház!Még nem döntöttem hogy melyik ház lesz a kettő közül, de a többi dolog már fix.
MSI Z490-A Pro, i7-10700, BQ! Pure Rock 2, 2x8GB Corsair 3000Mhz CL15, Samsung 860 EVO 500GB, Seasonic GX-650 GoldAz adatlapomon szereplő konfiguráció otthon van szülőknél, gondolkodtam sokat hogy elhozzam-e magammal ide ahol dolgozom, de akkor meg ha hazamegyek ott nem lesz semmi. Kicsit nagy felár építeni így egy második konfigot hogy kettő közül az egyik kihasználatlan, de nagyon megvagyok elégedve az i7-8700-as gépemmel is, illetve ez a 10700-as setup se lesz gyenge, úgy érzem.
Videokártyát nem veszek, elhozom magammal a STRIX-2060-at, i7-8700-as gépbe meg veszek majd szerintem apróról egy 1060-1070-es kártyát, jók azok is. Ha hazamegyek tudjon pörögni a BF V.
Köszi mindenkinek aki segített!
-
tothjozsi96
addikt
válasz palfitom #157594 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik az NZXT mint gyártó, de kicsit utánaolvastam/néztem a dolgoknak.
A ventilátoros illetve a Hogy is néznek ki gépeink topikokban keresgéltem kinek van esetleg H500/510 háza, mik a vélemények. Találtam is ilyent (H510), ráírtam és mondta hogy nála 2 hétig volt a ház. Persze, mindenkinek más-más az igénye, a legjobban az zavar hogy találtam YT-on is negatív tartalmat amiben azt elemezték hogy az S340/H500 esetében előre teljesen felesleges ventilátort rakni mert a zárt előlap miatt semmit sem ér, rendesen diagramokkal mutatták hogy tényleg nem lett semmi sem hűvösebb, pedig szerintem pont ez lenne a jó benne hogy előre befér 2x140mm ventilátor.
Tesómnak amit építettem 2 éve 8700K konfigot, oda S340 Elite-et vettem és be is tettem az elejébe 2x140mm BQ! Pure Wings 2 ventilátort, de akkor úgy néz ki feleslegesen. Két éve után ránéztem a processzor hőmérsékletre hogy mit produkál nyáron. Hát, durva volt. Nincs OC, igaz hogy Pure Rock hűti a CPU-t, de ezeket az értékeket kaptam 5 perc AIDA Stress Test után, [link], majd alulfeszeltem + friss paszta és már mindjárt barátibb lett [link].
Szóval nem tudom mennyire szellőzik jól, illetve azt sem hogy mennyire forrófejűnek kellene lenni egy 8700K-nak OC nélkül.A Fractal Design Define S2 ház sincs elvétve, annak is utána nézek mennyivel jobban szellőzik, 10 ezer forint a felár és nem 2-3 évre veszem. Az a jó hogy mindig minden így kezdődik, csak +10-15 ezer forinttal több és sokkal jobb, aztán ott kötünk ki hogy..
Ha esetleg még annyit írnál válaszban hogy mi a véleményed, van-e értelme a (H510) ház elejébe tenni ventilátort, azt megköszönném.
Sajnos nem, ez a ház nagyon nem tetszik. Maga a ház az jó lenne, de rajta van az elején a gyártó logója, úgy néz ki mint egy hűtőmágnes.
-
tothjozsi96
addikt
válasz palfitom #157601 üzenetére
Köszi!
A H510 elején ilyen rács sincs, illetve ami nálunk van otthon S340 Elite, annak sincs az elején ilyen. Ahogy nézem a Fractal S2 elején is csak egy ilyen kis vékonyabb rács van, mint nálad.
Mondjuk nem gondolom hogy ez a rács itt nagyon segíteni bármiben, gondolok a Fractal S2-re, szóval ez miatt nem éri meg a felárat, szvsz.
-
tothjozsi96
addikt
Én a helyedben bedobnék még egy processzor hűtőt is.
Én anno a 9400F-et használtam gyári hűtővel pár hónapig, tűrhető a hangja de hogyha csend vesz körül akkor zavaró is tud lenni.palfitom már ajánlott hűtőket, én is csatlakoznék hozzá, Be Quiet! Pure Rock 2-n érdemes lenne elgondolkodni, ez a hűtő tényleg hangtalan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- Tippmix
- Hobby rádiós topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Eladó GAMER PC! Paks 2 I9-11400KF, RTX3090 24GB, 32GB RAM 4600Mhz
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / B550 Strix / 32GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 850W Gold! BeeszámítOK!
- GAMER CP! Ryzen 5600X / RX 6700 XT / B550 / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 850W Gold! BeszámítOK
- GAMER PC! i5-11600KF / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / H510! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest