Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok
A közeljövőben szeretnék gépet vásárolni, és nagy dilemmában vagyok, hogy miként álljon össze.
Szóval körülbelül 190-200k lenne a keret persze ha ehhez a felbontáshoz olcsóbban is ki lehet hozni max beállításokat akkor jó lenne ha kijönnék olcsóbban. Azt szem előtt tartom azért, hogy most veszek kb utoljára gépet így fontos lenne, hogy később is helyt álljon.
Főleg játékra venném tuningolni nem szeretnék és max 1600x1200-ban játszanék (monitorom miatt azt nem tervezek újat venni egyelőre)
Szóval a következőre gondoltam
Alaplap: Asrock H61M/U3S3
Proci: i7 2600
VGA: itt akadtam el, vagy HD 6850, 6950, GTX 560
Ram: 16GB 1333 DDR3 ehhez viszont nem értek, hogy KIT vagy nem KIT passz
HDD: Seagate 750GB sata2 32MB 7200 rpm
HÁZ: Valami olcsó és jó
Táp: ami ennek a konfignak megfelel.Válaszotok előre köszönöm
-
Sabber
aktív tag
-
Sabber
aktív tag
válasz GribMate #5873 üzenetére
Köszönöm válaszod
annyi lenne még a kérdésem, hogy a radeon hd 6950 és az általad ajánlott 7850 között van kb 10k különbség tud a 7850 ennyivel többet? Nézegettem PH teszteket és kb egy szinten volt vagy még néha alul is maradt a 6950től.
Másik pedig az ssd-vel kapcsolatban, hogy a rendszer kerülne ide ugye? a játékok meg a többi ez az pedig a hdd-re. Ez miben gyorsítaná a gépem?
köszi szépen
-
Sabber
aktív tag
Oké köszi köszi a válaszokat
Lehet beruházok majd egyre akkor
Jó éjt mindenkinek mára -
Sabber
aktív tag
válasz #98593280 #5887 üzenetére
Köszi szépen válaszod
Ez a felállás mind árban mind teljesítményben jónak tűnik a cuccokat apróról szeretném venni procit legalábbis. Valami mást érdemes lenne??
Mi a véleményetek az aprón vásárolt dolgokról, tudtok olyan valakiket akik megbízhatóak és vannak jó árban jó cuccaik?köszi szépen
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok
már jártam erre, azóta változtak a dolgok kicsit
Kérdésem az lenne, hogy véleményetek szerint mi lenne az a minimumáras konfig, ami 1600x1200-ban max full über grafikával elviszi a mai játékokat?Válaszotok és tanácsotok köszönöm!
U.i. komplett gép kéne ssd is kéne bele! -
Sabber
aktív tag
Sziasztok
1650x1080-as felbontásra, megéri 10k-val többet kiadni gtx 560-ra Hd 6850 helyett?
-
Sabber
aktív tag
válasz gyenesmartin #6370 üzenetére
igazából 1 árban van az 560 és a 6870
-
Sabber
aktív tag
Köszönöm a válaszaitok
ventit még terveztem venni igen pont amit irtál csak már nem akartam beleírni. Tápból pedig egy aurum gold 500w az elég kell legyen később is ugye?
köszi szépen még egyszer.
-
Sabber
aktív tag
a véleményeteket szeretném kérni a következő konfigról:
játékra lenne, 1680x1050 felbontáson szeretném hogy vigyen mindent közel fullon
az ár kb 180-200 körül. Apróról is lehetnek cuccoklap: ASROCK B75 Pro3-M
cpu: INTEL Core i5-2400 3.10GHz
ram: KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz
hdd: SEAGATE 500GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3
ssd: SAMSUNG 64GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7PC064D/EU
vga: Nem tudom eldönteni! Gtx 560, 560 Ti, Hd 6850, 6870 mit ajánlanátok ehhez a felbontáshoz
ház: Xigmatek Midgard II Midi-Tower
táp: CORSAIR Builder Series CX500 V2 esetleg valami másik de fekete táp?mi az amit cserélnétek és mi az ami maradhat?
-
Sabber
aktív tag
válasz Árjaharcos88 #14606 üzenetére
meg tudnád írni ki az akire gondolsz? esetleg link...
-
Sabber
aktív tag
A kérdésem az lenne hogy az
ASROCK B75 pro3 m alaplapra hány hűtőventit tudok csatlakoztatni?
Illetve (most ki fogtok nevetni) mi a különbség a 3 tűs és a pwm venti között?
köszi a válaszokat
-
Sabber
aktív tag
válasz #98593280 #15114 üzenetére
köszi szépen.
még egy utolsó kérdésem lenne:
a ház tetejére milyen hűtőket tegyek, arra gondoltam hogy olyan kéne ami kifele húzza a levegőt és nem befelé nyomja de milyen ez pl egy ilyen:
http://pcgear.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-stock.tpl&product_id=7261&category_id=481&option=com_virtuemart&Itemid=111
alulra pedig egy olyan ami szívja kintről és fújja befelé de lövésem sincs melyik típusú lenne ez a hűtő vagy tökmind1?
köszi szépen ismét
-
Sabber
aktív tag
szakik!!!
irtam már a tv-tuner topicba de az halott szóval ide is irok, úgy 10k-ig milyen tv kártyát javasolnátok ami most úgy a szeren van, nem kell nekem csilli villi szivárvány csak legyen jó szoftver és tegye a dolgát
aki jártas ilyen témában varázsoljon már pár sort nekem
köszi -
Sabber
aktív tag
válasz Blakc0Dragon #15488 üzenetére
pcx-nél a géped összerakva kb 275.000 forintba jön ki a fezlergabor által javasolt házzal és egy FSP Aurum 500W PPA5003100 táppal.
-
Sabber
aktív tag
válasz Blakc0Dragon #15500 üzenetére
ha a zöld oldal alatt az ipon-ra gondolsz hagyd a picsába, inkább nézz szét a pcx-nél a szakik jobban ajánlgatják!
-
Sabber
aktív tag
válasz Blood Mage #15514 üzenetére
jogos, nem néztem az előzményt...
-
Sabber
aktív tag
no köszönöm mindenkinek a segítséget összeállt a gépem és lassan megérkezik
Asrock B75 Pro3-M alaplap
Intel Core i5-3450 LGA1155 BOX cpu
8GB 1333MHz Kingston Kit CL9 DDRIII RAM
ATI HD7850 GigaByte GV-R785OC-2GD PCX vga kártya
3,5" SATA3 500GB WD 16MB HDD 5000AAKX
Samsung 64GB SSD 2,5" SATA3 MZ-7PC064B/WW
Chieftec 500W CTG-500-80P táp 12cm
Bitfenix shinobi window ház
Arctic F12 PWM 2 dbez így mindenestől összerakva telepítve 200k
-
Sabber
aktív tag
válasz kökény #16544 üzenetére
szia nekem kb ugyan ilyen gépem van, most érkezett meg egy hete
nekem bitfenix shinobi window házam van és teljesen meg vagyok vele elégedve szerintem tökéletes plusba kell bele 2 hűtő és lehet nyáron 40 fok akkor is hűvös lesz a géped.
táp nekem a chieftec ctg 500 80p-m van és ez is tökéletes semmi baj nincs vele, halk és jó hatásfokú...
remélem tudtam kicsit segíteni
üdv -
Sabber
aktív tag
válasz kökény #16570 üzenetére
attól függ mit szeretnél.
én csak játékra vettem de fullon visz mindent tökéletesen elégedett vagyok vele a proci bőven elég a 8 giga ram meg 4-5 ezerrel drágább mint a 4 simán megéri.
a shinobi házba én még tervezek venni 1 ventit előre h legyen 2 felülre egyet vagy kettőt és ennyi arctic f12 -t akarok venni vagy bitfenix spectre pro-t előzőt azért mert 1000 forint utóbbit mert rettentően halk.külön hűtőt a procira felesleges úgyse tuningolod a gyári meg elviszi simán, nekem terhelve játék után 62 fokos szokott lenni max. az alaplapom olyan 40-45.
giga videókarim van az max 60-65 fokra melegszik fel.
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok
haver szeretne újítani a gépén kicsit és kéne a segítségetek
csak játszik vele
keretet nem tudok mennyi lenne
de ami adott és nem változna:Gigabyte P35 DS3 alaplap
Nvidia gts 450 gpu
Dual core prociezeket tudom belőle
erre az alaplapra kéne egy ennél ütősebb konfigot kihozni úgy hogy full-hd-ben menjen minden kb olyan high-medium felbontásban
ami kéne az egy proci és egy videókártya
minél olcsóbban annál jobb de ne legyen használt.köszi előre
üdv.u.i. én amire gondoltam az egy 7770-es vagy egy 6850es ati kártya de a procit nem tudom milyen lenne jobb
-
Sabber
aktív tag
esetleg valaki erre:
(#18597) Sabber
mondana valamit?
Köszi -
Sabber
aktív tag
Hali írtam már a tv-tuneres topicba is de az halott hátha tudnátok segíteni.
Szóval amit szeretnék az egy külső hybrid tv-tuner amin egyszerű megbízható szép és nem kell hogy szivárványt köpjön elég ha csak tvzni lehet rajta nem kell h felvegyen stb stb de jó lenne ha lenne távirányító mellé. az ár olyan max 20.000 lenne amit szánnék rá.
Win 7 64 biten menjen szépen.
Az adás kábelen jönne, nem antennán keresztül.Illetve még egy kérdés, ha tv-box-ot vennék akkor azt össze tudom kötni a gépemmel és azon keresztül tv-zni? vagy hogy működik ez? vagy azt közvetlen vmi megjelenítőre kell kötni??
válaszotok köszi
üdv.
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok,
Segítségetek szeretném kérni egy gép összerakásában, keret kb 100-110 ezer
Kéne ház+táp, lap, proci, vga, hdd, ram, dvd író,
Játékra lenne, de nem ragaszkodom a full hd-hozLegyetek szívesek ajánljatok egy konfigot erre.
Köszi szépen!
Üdv.
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok szakik!
Szeretnék egy gépet összerakni kompletten
A keret rá 100.000
Amire szükségem van az minden, kivéve perifériák.
Főleg netezésre, filmezésre használnám, egy kis játék közepes felbontáson.köszi szépen
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest