Hirdetés
Aktív témák
-
vendingo
veterán
Egyre jobban érik a gépcsere.
1-2 hónapja már ajánlottatok egy gépet, de azóta változott 1-2 dolog, na meg persze az árak is magasabbak lettek.Ami eddig biztos, hogy :
Cpu: i5 2500K
Vga: Jófajta 560Ti vagy 6950 (játékra kellene)
Ram: 4 giga
Lap: Támogassa a tuningot, és ha lehetséges legyen rajta monitor csati, meg usb3
Ház: Jól szellőző, Led mentes, elöl kellenek usb 2 és 3-as csatik is. Lehetőleg felső tápos és ablak nélküli legyen.
SSD: 64 gb
HDD: ez az amivel nem tudom, hogy mi legyen, mert ilyen árak mellett nem szívesen költenék rá, pedig jó lenne 2 TB. Van nekem egy 500 gigás 2.5-es, és egy 250 gigás 3.5-es külső vinyóm. Ezekkel tudnám üzemeltetni a gépet usb-n keresztül? Gondolok itt arra, hogy erre töltene le a torrent, erről futnának a játékok/programok. A rendszer természetesen az SSD-n lenne. Legvégső esetbe lehámozom a 3.5-es vinyóról a házat, és beépítem a gépbe.
Táp: Minőségi kellene, ami későbbiekbe kiszolgálja a tuningolt gépet is.
Cpu hűtő nem tudom, hogy kelleni fog-e, mivel egyenlőre semmiféle tuning nincsen tervbe.
ODD: Olcsó legyen, ritkán használom.
Még ami fontos, hogy ne legyenek felesleges ledek, meg csicsák.
Monitorom felbontása : 1920x1200.Árba kb.: 200K (Lehetőleg olcsóbban kéne kihozni, hátha belefér a keretbe valami vinyó (akár használtan is.)
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- Új Gamer PC Ryzen 5 5600/MSI RX 6600 XT 8Gb/2x8Gb Fury DDR4/500Gb NVME M2/650W 2Év gari
- Játszós PC v2 , R5 5600X , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - RTX 3060 Ti GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC Intel I7 12700KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB SSD / Beszámítás / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest