- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Ebben az árkategóriában csak a mi box - mi box s frissítik néha. Bár a mecool km6 deluxe már az az árkategória ahol már elvárná az ember a frissítést de sajnos nincs. Android verzió az Android tv 10 (újabb mint a mi boxokon) de őszintén semmi különbséget nem veszek észre a mi box s-en levő androidhoz képest. Ez is túl van lihegve kicsit szerintem. Nem vitatkozni akarok csak tudom, hogy az ilyen tanix meg x96 max plus (van nekem is) boxokon hulladék android van. Semmit nem ér kb. Azokra coreelec vagy slimbox rom kell és akkor egész jó lesz (főleg coreelec-el).
Ez a mecool km6 deluxe pedig alapból is tök jól működik és nem kell buherálni! Én inkább az olcsóbb km6 classic vagy a km2 - t ajanlálnám mert jobb ár /érték arányúak. Ez a kikapcsolás hiba nálam nincs hála az égnek de ha lenne akkor alvó módba raknám mert onnan nem infrával ébreszt (ha minden igaz) . Ha nem frissítik sok mindent úgyse lehet csinálni mert emiatt eladni nem éri meg! Veszel egy szarabbat csak, hogy ki tudd kapcsolni? Vagy jóval drágábban jobbat mert itt már nagy ár ugrás van ha jobb kell. Holnap kipróbálom az alvó módot rajta, hogy fekébresztéshez infra kell vagy bluetooth mert nem tudom 100%-ra.Amúgy amiket biztosan frissítésnek az Apple tv, nvidia shield,meg a többi hasonlóan drága tv boxok. Olcsóbban szerintem a chromecast with google tv mert gondolom a Google frissíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CPU léghűtés kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc: Ryzen 5600, RTX 3060, 16gb DDR4
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged