Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe2005
senior tag
-
joe2005
senior tag
válasz szijartg #19571 üzenetére
Én innen indulnék el, majd itt megnézni a speckókat és valamelyik árfigyelőn kiválasztanám a céget, ahonnan megrendelném. Jó, ez egy kis időbe telik, de megéri!
"Have you tried turning it off and on again?"
-
joe2005
senior tag
válasz snowliiii #24401 üzenetére
Milyen oprendszeren fut a dolog? (32 bit, 64 bit) Ugye a 4 GB korlát miatt. A proci meghatározza a memó méretét pl i7 proci csak 24 GB -ot , i5 32 GB tud lekezelni. tehát a procit kellene megválasztani majd ahhoz a lapot.
Intel
Ez is egy érdekes vas 48 GB memória?[ Szerkesztve ]
-
joe2005
senior tag
-
joe2005
senior tag
válasz Sz.Miki #25588 üzenetére
BIOS, USB, lap instabilitás 478, 775-ös alaplapokon. Van egy itthon, ami még működik, de néha köhög egy kicsit. AMD esetén én biztos ASUS-t választok, jelentős tapasztalatuk van jó a kapcsolatuk az AMD-vel szerintem.
MSI-t Intel esetén B sorban választanám, ha az ár fontos lenne, esetleg Gigabyte-tal versenyben.
A 3 év garanciát figyelembe véve szinte mind1 melyiket választod."Have you tried turning it off and on again?"
-
joe2005
senior tag
válasz Sz.Miki #25590 üzenetére
Egyébként, már szerepel az árlistákban csak szerintem valamit elírtak, skt940-esnek (am2) említik, úgy szerintem nem adták ki.
[ Szerkesztve ]
-
joe2005
senior tag
Mi a véleményetek erről a lapról?
ASUS F1A75-V EVOAsztali gépet szeretnék egyszerű, nem túl erős játékra, de megbízható alap kellene.
-
joe2005
senior tag
válasz tranceplanet #27882 üzenetére
Köszi, úgy kalkuláltam, hogy összességében olcsóbb lesz vid karival együtt számolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest