- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Üdv egybegyültek!
FM2 es konfig épülésre alakulóban...proci A10 5800K lesz napokon bellül...hozzáillő lap kérdésében fordulnék hozzátok...kritérium a fekete/kék színvilág; tuningos lapot szeretnék; ezen belül jó volna ha 6Sata és 6USB csatival azért rendelkezne...ennyi volna..ár igazából nem célzott annyira..de 20nál megállnék.
Köszönettel.: Apollo
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #40529 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az ajánlást!
Ram ügyben? változhat a helyzet? mármint attól h nemjelzik h kompatibilis? még jólehet? mégegy...1600as ramok...visszafogják vagy teljesen jók ? igazából a "döglödő" AM3 as platformot váltanám egy ugyanannyira komoly tuning gamerre az FM2 vel..foglalat tekintetében? lefogatásokat másik topicba vki írta h AM3 al megegyező? ez igaz?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Igen, néztem ezt az oldalt énis...elöször is.
Köszönöm a mindenféle tekintetben kimerítő válaszaitokat; amiatt is gondoltam váltani mert nem érzem h jól járnék hosszabb távon egy x4 erős gpu kombóval..ez pár év múlva semmi se lesz, de ez csak saját vélemény.
Felesen nemköltenék 70eket Gpu-ra ha holnapután már csak a mario fut ugyis rajta mer arra is kevés lesz teccik érteni az iróniát...:SAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #40547 üzenetére
Jó., oké abbafejeztem kihajcsa..stb értem én.
-
Apollo_21
addikt
Üdv!
Azzal fordulnék hozzátok, milyen alapokra érdemes lefektetni egy high-end játékos vagy alatta lévő gép alaplap-cpu párosát?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #42616 üzenetére
Igen, jóvolna
Sajnos voltam annyira "elörelátó" hogy am3as lapom van és hát az fx ezért kiesik a játékból..fm2..alig jobb a mostaninál egyelőre...csak Intel játszhat ezek tudatában? Gondolom igen 7870et kéne megpörgetni mert nemsok kraft amit tud adni neki a mostani gép...csak játékra kell a gép, a tuning lehetőség mindenképp kellene! Lehetőleg ne kifutó alapra építsek..igazából ennyi Nagyjából 30at szánnék lapra... egy 965Be vel egyenértékü Intel szinten nemtudom milyen árfekvésben volna..vagy létezne ebben a 30as árszegmensben lap hozzá:d ami nem túl gyér....Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #42627 üzenetére
Mindenképp olyan lap kellene ami képes tuningra és K-s procit hajt Ez alá nemadom..a 30at csakúgy rávágtam..nemvagyok tisztába Intel árakkal. Üde friss konfig kell ami elveri lazán a mostanit; ha ezt egy kisebb proci is elvégzi nemkell 3570K....80ből megszeretném úszni..így talán egyszerübb ajánlani valamit..és akkor kiderül h mennyire end meg nem end konfig lesz..
Még annyi lga 1155-1156? 2011?vagy mibe érdemes belekezdeni? illetve még a proci kérdés ivy vagy sandy?
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #43536 üzenetére
DangerSnail 5letes jó a kiindulási pont illetve azis betalált volna
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #43540 üzenetére
Úgy tudom a Snail is csiga De egyébként igen, rá
Bluyooo elöbb jut eszembe a képről az
...mind1 a halálistenes izééBleach..baszki..na szóval az
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz Dragon27 #44515 üzenetére
Szerintem az x4-ed alá nagyon nagyon max..egy 7870..és 4ghz környékén érdemes..akkor is fog benne hagyni tartalékot a proci, mármint a vga-ban. Ha Am3+ ba gondolkodsz sztem talán egy Fx8350 javára válhat.
Többi nemhoz a konyhára jelentőset a Phenommal szemben vagy egyáltalán.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Dragon27 #44529 üzenetére
Énsem aztmondtam h kifingik a 965..nekem is az van..csak a vidkaris fórumban is ahogy tanácsolták h nagyon maximum 7x70est tegyek és lesz benne tarcsi..ami ténylegessen még 4ghz-en is látom h maradt benne..
ezt tapasztalom..én csak ezt akartam megosztani. cpu használat nálam is 60% körül..de sajnos a vga is esetek 80%ban 80-90nél nemtöbb.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #44720 üzenetére
És a medvedisznórozsomákemberrel milessz?
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
Én csak annyit mondanék..Bearpigwolverineman
-
Apollo_21
addikt
Asus P8H77-M
ASUS Digital Power Design :
- Industry leading 4 + 1 + 1 Phase Power Design
- ASUS DIGI+ VRM Utility[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Helló; Sziasztok!
1. 20e
2. Phenom II 965BE C3;
Memó: 2 Kit [8Gb] OCZ AMD Black Edition 4GB (2 x 2GB) 8-8-8-24 1.65V DDR3 1600MHz;
Vidkari. Asus HD7870 DUCII V2 TOP3. Tuning játszik! Ahogy most is!
4. Bővítőhelyből minimum 6db USB 2.0 (akár 3.0, ha nincs nem hátrány) hátlapon kivezetve;
SATA2 esetleg 3...ezekből 4 vagy 6; (Ittsem vágom magam földhöz ha nincs SATA3)
5. HDMI-n csatlakozikÉs akkor a kérdés..Asus-t néztem ki az AM3+ foglalat miatt az esetleges jobb időtállóság miatt.
Ez lenne a kiválasztott.: ASUS M5A78L-M/USB3
Visszalépés lenne a mostanihoz képest? [MSI 790FX-GD70] ha igen miét...a lapkakészletben való számbéli eltérés már alaphelyzetben is visszalépés?[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz jim bcs #46336 üzenetére
Ahogy néztem nemannyira győzőtt meg h gyorsabb vagy annyira nyernék egy ilyen cserén..oké ez a "jövő" egyelőre..és jön a Ricslend megminden:S 5800K-ra egyszerüen neméri meg lecserélni..mert nemkell az igp rész..750K-ra azért mert sztem nemelég bika.
-
Apollo_21
addikt
válasz jim bcs #46340 üzenetére
Értem..persze ez nyílvánvaló is volt, akkor azt mondod hogy AMD téren mindenképp csak az FM2 az érdemi előrelépés a mostanival szemben? Olyan kérdés felvetülhet még ebben az esetben...hogy a magasabb alapórajel kedvéért megérheti bevállalni egy IGP-s példányt? tehát a 750K szemben egy 5800K-val? ér ennyit az a 400mhz?
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #46342 üzenetére
Áháá..tehát finoman szólva...pénztemető Mint vmi "jobb" amncsi verda
jim bcs:
Mindenképpen a legelső és legfontosabb a legújabb játékok zökkenőmentes futtatása volna...amit mostis úgy ahogy megtesz ezzel a procival..nemutolsó h nekelljen hozzányúlni hamár megy bele egy kis zsé még 2évig.
Többet nemadok neki..ezis már vagy 3éve megvan..és pár helyen már lekkoppan 30fps alá.Igen tudom..szerkesztés gomb..oké 5perc fogtam
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Köszönöm a válaszaitokat.
Halasztom akkor sztem őszig a lap, cpu cserét...1600mhz-s feletti ramokból profitál a rendszer vagy kizárólag az igp-k járnak jól? csak mert a mostani sem volt olcsó..és ahogy néztem bő 2x es áron lehet ugyanennyit venniAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Mahrenburg #46496 üzenetére
You mean The BearPigWolverineMan?
-
-
Apollo_21
addikt
Hu télleg..ezt a részét jól benéztem minden esetre a ventirács igyis megakadályozza az így való beépítést
Elnézést egyébként a félrevezető haf922 infókért My bad..megint elöbb voltam "okosabb" mint h lenéztem volna a gépházba: Ezért jó h ittvagytok! Kijavítjátok ha oltári baromságokat állítok THXAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #47377 üzenetére
Tudom milyen érzés heteket/hónapokat várni hogy összeálljon vmi
Én a bringámmal jártam így "csak" 10hónapig állt a polcon mindenféle alkatrész; amíg egyszercsak eljutott arra a pontra h kilehetett belőle rakni vmi használhatót Tisztára mint vmi 500db-os puzzleAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Vkinek tapasztalata erről a 2alaplapról? érdemes próbálni őket?
Gigabyte GA-F2A75M-HD2 és/vagy GA-F2A85XM-HD3.
A minél olcsóbb elérése a cél...egy 939es 5000+os haldolkó gépet cserélne le..Tehát tudásban kicsit gyorsabb és frissebb kellene prociból is, nemlesz tuning egyáltalán. igazából sztem a vidkari is marad ..8800GTS amíg megy net/film amire a gép túlnyomó többségében használva van, talán böngészős kisebb játékok. Mi az az fm2-es jószág ami teljesítményben már lenyomná?
Keret nagyjából 35e max 40e a kettőre együtt.
Elöre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #47584 üzenetére
Jah..meg érted..ha egy csigának megérte szegény Mario-tól ellopni a Capetollat..akkor hogy a viharba ne érné meg ez a lap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest