- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Aktív témák
-
bolic
őstag
Ha visszaolvasnád a fenti HSZ-eket, megtudhatod hogy játékra nem ajánlott kategória (geeks tesztoldalon tudtam meg is). Kb. az összes TN paneles TFT is teljesen nem élvezhető a filmnézésre, hiába tegnap vettem és még mindig győzött a régi plazma TV, az mindig meghozza a hangulatot, ha van popcorn és kóla.
Nehéz eldönteni, hogy mi melyikre jó, de én plazma TV és gyors válaszidejű TN-es TFT jó párosításnak tartom, míg nem eljön az OLED következő generáció. Legalább 5 évig mindenféle OLED technológián kívül fognak majd teleszemetelni a piaci világunkba a haszontalan nem élménydús különböző panelú készülékek profitéhes cégek.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
old gray
addikt
SAMSUMG P2470HD
1 hete vettem meg, játékhoz (legalábbis UT3 alatt teszteltem hosszabb ideig, ami egy villámgyors fps ugyebár) nem az igazi. A TV részétől sem vagyok elájulva. Sajnos a célzásom sokkal rosszabb mint a régi CRT-mmel volt. Mindig úgy kell céloznom mintha mellé akarnák lőni. Ugyanakkor nekem gyors jelenetek közben elkezd hullámozni a kép, ezt nem tudom, hogy "természetes", a TN panelra jellemző jelenség-e vagy valami hiábra (gyártási) utal
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
mzsombor
tag
A mait TN-es monitoroknál már gyakorlatilag mindegyik elhanyagolható késleltetéssel rendelkezik, ez a legnagyobb (egyetlen...) előnyük a jobb panelesekkel szemben, nem hiszem, hogy játéknál gondolt jelentene a késleltetés. Se az 5ms, se a 2.
HDMI-n elvileg ki tudod vinni a képet rá, igen. -
-
bolic
őstag
Hát megsúgom nagyon-nagyon halkan, hogy a háttérvilágítása a többéves TFT-mnél sokkal rosszabb. Vagyis bekapcsolt éjjelilámpa mellett nagyon látszódik a háttérvilágítása, az nem jó. De amint meglesz a kicserélt TFT, majd részletezem tovább, lehet hogy túlságosan kinagyítottam a gondolatomat.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
dezz
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
milyen fura,pont az User's-nek irtam emailt az előbb...bár nemigen jön holnapig válasz,de én is őrájuk gondoltam.kár,hogy a szolnoki boltjuk nincs már meg félek a futártól,hogy esetleg valami éri,nomeg boltban azért gondolom lehetne kérni helyszini próbát,pixelgaranciát se láttam csak hagyományosat,persze jó lenne hibátlant venni,és elég gáz,ha otthon derül ki,hogy esetleg nem is működik...az Iponnál legalább van garanciafutár,de ezért Pestre menni adott esetben +10ezer...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest