- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Monitor hiba topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Bluetooth hangszórók
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
bullseye
üzenetére
Nekem az említett tesztben az nem tetszett hogy mintha már elvesznétek a számokban mért adatokban és egyszerűen a szemeteket nem használnátok.Végül is az átlag user csak a szemét használja majd ugy is Nekem élőben tetszett az a monitor tulajdonképpen nem is olvastam semmi szörnyűt a cikketekben sem róla és nem is értettem a végén miért is nem ajánljátok senkinek.A Led hatása érezhető , nem teljesít alul semmiben lehet kiemelkedőt se de simán megéri az árát.egyébként a dinamikus kontraszt pl használható filmezés közbe nincs villódzás hullámzás.assziszem valahogy fokozatosan állítgatja a kontrasztot vagy nem tudom.Bocs de baromi sok tesztet elolvastam és elég sok egymásnak ellentmondó dolgot olvastam ezért is fogalmaztam kicsit summásan.
Chipmaní
em fárad el én is 19" váltottam ugyanolyan közelröl nézem ugyanakkora pl a böngésző ablak,annyiban változott csak hogy most már kettő három is elfér egymás mellet,(+tv) nekem erre volt szükségem és igen kényelmes ez így a munkában .Azért is vettem ledest mert élesebb jobban esik a szememnek
Aktív témák
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Call of Duty: Black Ops 7
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell C7520QT - 75" 4K UHD Interaktiv monitor - Érintőképernyővel
- Philips Evnia 49M2C8900L/00 Gaming Oled Monitor
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF Bátonyterenyén
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 24MP48HQ-P Monitor (1080p)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

em fárad el én is 19" váltottam ugyanolyan közelröl nézem ugyanakkora pl a böngésző ablak,annyiban változott csak hogy most már kettő három is elfér egymás mellet,(+tv) nekem erre volt szükségem és igen kényelmes ez így a munkában .Azért is vettem ledest mert élesebb jobban esik a szememnek