Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
megint én
őstag
Hali emberek!
Kérdeztem már, de nem tudom melyik topicban kaptam rá választ...
Megint megkérdezném mert most vennék monitort!
Mitől fáj az ember szeme a különböző monitoroktól.
Most melóhelyen egy ősrégi LCD van valami V7 a márka ettől nem fát Most otthon egy AOC f22s+ van az szinte megvakít. Előtte volt egy LG FLATRON w2253tq ez volt eddig a legjobb ettől nem fájt. Előtte Hanns-G az sem volt a legjobb. Szóval a lényeg, hogy most vennék, és egy olyat szeretnék ami a lehető leges leg szembarátabb! Max 60K van rá, 1920x1080ast szeretnék minimum, ezért még beírom a 23-24'es topicba. És ha lehet, akkor 2ms legyen, 75mhz -
megint én
őstag
Rájöttem... Az a közös mindegyik monitorban amitől fájt a szemem, hogy 5ms a válaszidő!
Amitől nem az meg 2ms...Amúgy találtam egy Benq-t de ezt nem értem...
"5ms/2ms(GTG) válaszidő." Most akkor ez 2 vagy 2 ???
[link] -
megint én
őstag
Elmondom az elejétől hogy jártam, csak hogy értsétek mit szeretnék.
Pár hete elromlott a TV-m, gondoltam hogy olcsóbban megússzam veszek egy monitort, és egy átalakítóval kötöm a mediaboxhoz. Hát vettem is egy AOC f22s+ típusú monitort amin csak VGA (d-sub) csatlakozó van. Ezt nagyon elhamarkodtam, mert nincs olyan áralakító ami SCART-VGA. A másik monitorom egy LG w2253tq ami nagyon jó, és van DVI csati is rajta. De SCARTból abba sincs átalakító. Felhívtam az UPC-t és arra jutottam egy baromi hosszú beszélgetés után, hogy bekötöm a HD adást, (mert csak úgy hajlandók cserélni a boxot) és HDMI-t már át lehet alakítani. Megint ráb@sztam, mert az AOC-n nem jelent meg kép de az LG-n igen. Ezzel nem is lenne gond, de nagyon érzékeny a szemem, és ezt az AOC-t nem bírja.
Szóval most el kéne adnom az AOC-t és venni vagy egy szembarát monitort, vagy egy olyan monitort amin van egy DVI, vagy a legjobb ha egy HDMI bemenet....Tudom, hülye vagyok, és olcsó húsnak híg a leve, meg a saját bőrén tanul az ember...
-
megint én
őstag
Halihó emberek!
Milyen monitort???
Melyik monitor a leg szembarátabb?
Nekem most van egy AOC-m, és a vakulás szélén vagyok tőle! Előtte LG volt és az viszonylag jó (volt). Melóhejen is aránylag jó pedig ott valami noname van. Szóval 2 paraméter kell.
1. Szembarát Ez a leges-legfontosabb.
2. 1920x1080 -
megint én
őstag
amugy ez jó moncsi, nem???
LG w2253tq
2ms, DVI, 1920 x 1080..... stb.. -
megint én
őstag
Ja kicsit hülyén jöttem ki a dologból, mert elsőre azt gondoltam, hogy Mekkora f@szság lenne, legyártani egy drága, nagy felbontású monitort, aztán lespórolni egy olyan 500 forintnyit egy csatlakozón, de közben ventrin mondták, fogy tényleg van külömbség, így hát megkérdeztem itt is... :S De sry, ha ezzel feb@sztam az agyvized...
-
megint én
őstag
válasz
qwertly #8675 üzenetére
Szeva! Nekem épp pont ilyen volt... És Gtx 260-al sipolt a monitor, és recsegett... Amikor viszont GF 9800Gt re kötöttem, semmi baja nem volt... De szép képed ad, az már egyszer biztos... De az LG szerintem szebbet.
Szerk: Nekem is lenne egy kérdésem... Mitől függ, hogy egy monitor szembarát-e. Mert 1 hónapon belül 3x kellett monitort cserélnem... Volt a fent látható recsegős Hanns-G, Utána volt egy BenQ amitől szinte kifolyt a szemem, akárhogy állitgattam a kontrasztot, meg a fényerőt. Vettem ezt az LG-t és kitünő, 6 óra játék utén sem fáj a szemem. Ugyan ez van laptoppal is. Anyósnak van FujicuSiemens vagy mi, hát nem csak a szem, de a fej is váj egy idő után. Nejemnek van egy ACER-ra és tök jó... De szinte mindegyik ugyan az a hertz, válaszidő, és felbontás. Na most akkor a márka ennyit számit???
-
megint én
őstag
válasz
Neil Watts #8668 üzenetére
Miért aggódsz amiatt, hogy nincs rajta DVI??? Átalakitót adnak hozzá...
Ha meg amiatt aggódsz, hogy igy nem lessz olyan szép a kép... Hát szerintem a gyártó sem olyan hülye, hogy csinál egy monitort, és nem rak rá olyan csatlakozót, ami kihasználná. -
megint én
őstag
válasz
Neil Watts #8665 üzenetére
Szerintem az előző HSZban lévő megtenné neked....
-
megint én
őstag
Hali!
Véleményz valaki pls!!!
Sürgős lenne, és ha nem ajánljátok, akkor valami más alternatívát légysz.....Előrre is THX!!!
Edigitalból
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung SyncMaster S22A300B
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest