Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Annyi biztos hogy csak FAT32-t és 16 gigás pent és kiseb külsü tápos vinyot kezel mert a forumja szerint elég gázos az USB-je még nem 2.0 és az irható lemezekkel is némelyiknek gondja akadt. Mkv-t alapból nem ismeri hiába skáláz fel. Mediatek chipsetje van.
De ennyiből szerintem gugliból magad is rájöhettél már 1 nap után főleg, nekem gyenge nettel is lejött 10 perc és kb 3 oldalnyi magyar találat olvasás alatt. -
BUMBI07
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem agy ilyen lejátszót!
Mivel alig találok róla valami leirást,szeretném ha van ilyen valakinek,vagy többet tud róla megosztaná velünk.
Főképp a lejátszási és csatlakoztatási/Pnrdive,külső HDD,egyéb.../ tulajdonságai érdekelnének.Mekkora HDD-t vagy pendrivot kezel,Fat v NTFS-t?
De minden tapasztalat,vagy leirás érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- Arc Raiders
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Windows 11
- Bundle topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest