- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- DLNA
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
mikrofon #200 üzenetére
Ha így nézzük akkor persze. Tudnásban nekem a mostani m5ii is elég, sokmindent nem is használok ki.
Értem én, hogy ár, értékben jobb, de "alig" drágábban ha van jobb, akkor miért ne? 200 euro feláért van a sigma 85 1.4. Nem ismerem, de gondolom, hogy jobb, mint a sony 85 1.4. De néztem még a 135 1.8-ast is, de az meg már jóval drágább.
Sokat fotózok kint, a studiót annyira nem kedvelem. Kintre meg vagy nagyon hosszú obi kell, vagy nagyon kicsi rekesz. Még a közeljövőben teszek egy próbát egy manuális obival.
Igazából itt most az a matek, hogy árában a mostani rendszert ki lehet-e váltani egy FF-re, ami lefedi az igényeimet. Márpedig nagyon úgy néz ki, sőt még sokkal jobb is össze jöhet belőle.
Bár úgy néz ki, hogy a használt árakkal elnéztem valamit.Pl utóbbi képeimből nagyon tetszik ez, de a ekv 40mm F3.4 nem a legjobb erre. FF alatt azért az 1.4, 1.8 sokkal jobban kiemelte volna a témát. Tudom tanuljak meg fotózni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest