- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
#42556672 #6184 üzenetére
Igen, de én mondjuk kelléket is szállítok nyomtatókhoz (de szerintem elég, ha menedzselni kell, már akkor is), így sokkal kényelmesebb, hogy egy kupacban, egymást követő ip címeken vannak azok, igy tudom fejből is, mint valami random fenntartott IP-n, és egyből tudok webconfigon tonerszintet nézni, szervernek is biztos, hogy valami "kerek" IP címe lesz, ha több switch van, azok is biztos egymás utáni IP címet kapnak, stb. Nekem/szerintem egyszerűbb az élet igy
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest