- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple asztali gépek
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
E.Kaufmann #4101 üzenetére
Én nem voltam katona, egy tonna orvosi leletem volt, hogy megússzam.
A honvédelmi oktatás a közép iskolai padok között történt, kb. mint általánosban a szexuális felvilágosítás.Mi jól szórakoztunk rajta, mert sorkatonák jöttek az ország leg eldugottabb falvaiból, és messze nem jutottak volna be az okosabb vagy mint egy ötödikes versenyre. Konkrétan ott hallottam tőlük, hogy ha messzebbre akarsz lőni, akkor fejjel lefele tartsd a géppisztolyt, ezt ők véresen komolyan gondolták.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Garmin fenix 2
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest