- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
válasz
LaCeeN #22666 üzenetére
Nálam is két cap ax ap van 80m2-re. 5G-n 800Mbitet, 2,4G pedig 300 Mbitet tudnak. A gree klímák engem is szórakoztattak... kompromisszumot kellett kötnöm, mert nem tudták a wpa3-at. A vége az lett, hogy bedurrant az agyam és a következő takarításnál lehúzkodtam róluk a wifi modult, hogy ne szennyezzék a frekvenciákat. Ekkora alapterületet még 2,4G-el le lehet fedni, de már 5G-el nem.
-
válasz
LaCeeN #22666 üzenetére
> Ha router + AP-ban gondolkodtam volna, akkor Ubiquity mellett tettem volna a le a voksom, de 80 nm-re overkillnek erzem.
88nm, és egy hap ax3 a rackben (ez router is) + cap ax a nappali+konyha+étkező közös legjobb pontján... ezek viszik a wifit nálam. Egy is elég lehetne amúgy persze, és le is vannak húzva a teljesítmények, inkább legyen roaming. A ház minden pontján 70dbm-nél jobbak az értékek, ez volt a cél. Na meg hogy ezek az ócska kliensek is tudjanak válaszolni, mert ezt néha elfelejtik, hogy ott nincs 1W sugárzás.
Bár nagyjából letojom a wifi sebességet, csak a laptopokon számít valamennyire, telefonnak édesmindegy, a többi kábelen van (CRS326). A lényeg, hogy stabil legyen, videótelefonálni vagy videózni lehessen az egész ház területén sétálva (aki végzi a háztartásbeli munkát, az tudja miért lehet erre szükség)
> 2FA megkerulve mindenhol, nah mondom nagy ertelme van ennek is igy :)
> es ha mar Network Admin-kent dolgozomAkkor tudnod kéne, hogy a cookieban lévő tokenek önmagukban érvényesek rövidebb ideig. Mondjuk egyelőre nem látható nekem, hogy ezt a wifi ap HTTPS-en keresztül hogyan találta ki, de nem is fontos tudnom.
> Ha a klimakban az 50 forintos Wi-Fi modul helyett beraktak volna egy 100 forintosat
Természetesen ez így van, de végül mindig az 50 forintos lesz ott...
> Igy ott vagyok egy elvertem 50K-t es 2 hetet az eletembol, hogy rosszabb Wi-Fi legyen itthon, mint amilyen elotte volt ingyen es 5 perc konfiguracio utan.
> ha mar Network Admin-kent dolgozom, akkor veszek itthonra legalabb egy SOHO eszkozt, ami rugalmassagot ad a beallitasok teren.5 perc konfig volt, hogy ne menjenek az eszközeid egy része.
De amúgy is, ha számít a sebesség, akkor nem a 2x2 rádiósok között nézeget az ember. Az, hogy csillagállástól függően éppenhogy megy a kívánt sebesség wifin, azért az sovány nálam.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged