Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
válasz
LaCeeN
üzenetére
Nálam is két cap ax ap van 80m2-re. 5G-n 800Mbitet, 2,4G pedig 300 Mbitet tudnak. A gree klímák engem is szórakoztattak... kompromisszumot kellett kötnöm, mert nem tudták a wpa3-at. A vége az lett, hogy bedurrant az agyam és a következő takarításnál lehúzkodtam róluk a wifi modult, hogy ne szennyezzék a frekvenciákat. Ekkora alapterületet még 2,4G-el le lehet fedni, de már 5G-el nem.
-
válasz
LaCeeN
üzenetére
> Ha router + AP-ban gondolkodtam volna, akkor Ubiquity mellett tettem volna a le a voksom, de 80 nm-re overkillnek erzem.
88nm, és egy hap ax3 a rackben (ez router is) + cap ax a nappali+konyha+étkező közös legjobb pontján... ezek viszik a wifit nálam. Egy is elég lehetne amúgy persze, és le is vannak húzva a teljesítmények, inkább legyen roaming. A ház minden pontján 70dbm-nél jobbak az értékek, ez volt a cél. Na meg hogy ezek az ócska kliensek is tudjanak válaszolni, mert ezt néha elfelejtik, hogy ott nincs 1W sugárzás.

Bár nagyjából letojom a wifi sebességet, csak a laptopokon számít valamennyire, telefonnak édesmindegy, a többi kábelen van (CRS326). A lényeg, hogy stabil legyen, videótelefonálni vagy videózni lehessen az egész ház területén sétálva (aki végzi a háztartásbeli munkát, az tudja miért lehet erre szükség
) > 2FA megkerulve mindenhol, nah mondom nagy ertelme van ennek is igy :)
> es ha mar Network Admin-kent dolgozomAkkor tudnod kéne, hogy a cookieban lévő tokenek önmagukban érvényesek rövidebb ideig. Mondjuk egyelőre nem látható nekem, hogy ezt a wifi ap HTTPS-en keresztül hogyan találta ki, de nem is fontos tudnom.
> Ha a klimakban az 50 forintos Wi-Fi modul helyett beraktak volna egy 100 forintosat
Természetesen ez így van, de végül mindig az 50 forintos lesz ott...
> Igy ott vagyok egy elvertem 50K-t es 2 hetet az eletembol, hogy rosszabb Wi-Fi legyen itthon, mint amilyen elotte volt ingyen es 5 perc konfiguracio utan.
> ha mar Network Admin-kent dolgozom, akkor veszek itthonra legalabb egy SOHO eszkozt, ami rugalmassagot ad a beallitasok teren.5 perc konfig volt, hogy ne menjenek az eszközeid egy része.
De amúgy is, ha számít a sebesség, akkor nem a 2x2 rádiósok között nézeget az ember. Az, hogy csillagállástól függően éppenhogy megy a kívánt sebesség wifin, azért az sovány nálam.Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De amúgy is, ha számít a sebesség, akkor nem a 2x2 rádiósok között nézeget az ember. Az, hogy csillagállástól függően éppenhogy megy a kívánt sebesség wifin, azért az sovány nálam.
ekkold