- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #12364 üzenetére
L2 MTU gyárilag 1598 volt beállítva a bridge-en MTU meg 1500-on. L2-t hiába veszem lejjebb gondolom nincs hozzá köze.
mss szabályt már utólag raktam bele, más mss szabálya nincs bent. Kitöröltem de semmi válltozás. Restart is megvolt.
Vagy mire állítsam az MTU-t?grabber
Telefonos ügyfélszolgálat azt sem tudja megmondani hogy központi hiba van, vagy hogy hol mennek a kábelek. Nekem kell mondanom hogy minden télen legyenek szívesen csillapítót felrakni a mínuszok miatt amit majd tavasszal leszedetek velük. Azt sem tudták megmondani hogy ha áram szünet van x utcában akkor az kihat-e a netünkre, kocsival jártam végig a kábeltvt követve hogy ha eon áramszünetet jelent be akkor tudjam hat-e ránk mert persze az oszlopon az erősítők sem kapnak áramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest