Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
draxler11
újonc
Sziasztok lenne egy problémám van egy régi gépem amit nem szoktam annyira használni viszont észrevettem hogy a kondenzátorok púposak lettek, 2 darab.. kicserélte a kondenzátorokat, mikor bekapcsoltam a gépet nem volt hang... egyszerűen jobb oldalt egy x-et mutatott mintha nem lett volna feltelepítve vagy hasonló, bios-ban is néztem nincs-e kikapcsolni nem volt.. jó az ember sem tudott mint mondani raktam bele egy hangkártyát.. felraktam hozzá amit kell, beraktam a mikrofont és mikor beszélek olyan hülye zúgás hallatszik hogy az elég zavaró, de mikor nem beszélek akkor is, szóval mikor berakom rögtön hallatszik ez a zúgás hang nem tudjátok miért lehet ez? bedöglött esetleg az alaplap? vegyek egy újat vagy még menthető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
- Apple MacBook
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kompakt vízhűtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest