Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemadom-meg
csendes tag
válasz
nemadom-meg #507 üzenetére
-
nemadom-meg
csendes tag
Igen, azt is újratelepítettem. És semmi...
Szerintem a win update az oka.
Win 7-es pályafutásom alatt egyetlen egyszer volt csak eszközillesztő problémám, azt is megoldottam, ez a nyomi win 10 meg kifog rajtam... Nem lenne bajom vele, mert mikor megvettem a mikrofont az első erőszakos frissítésig nem volt vele baj. Utána kezdődött ez a kálvária.
Ma már eljutottam addig, hogy sokadik újraindításra -ill. ellenére- sem működik.
Holnap valószínűleg gyalu lesz az összes frissítésre, mert ez gyalázat! Így kb. hasznavehetetlen amit vettem, és kezdek idegfeszült lenni. -
nemadom-meg
csendes tag
Időközben egy laptop segítségével (op. rendszer ugyanaz) is teszteltem (kb. 5 éves, nem mai darab...) amin van USB 2, és USB 3 is.
Az eredmény: az USB 2-őn nem ismerte fel, az USB 3-on gond nélkül, elsőre .Típus szerint.
Sikeresen csináltam vele teszt felvételt is.
Direkt volt a laptopos teszt, hogy ne kelljen mozgatni (kábelhiba kizárása miatt). Többször, a kábelt mozgatva a laptop, ill. az asztali között. Tehát, működik. Az asztalin ugyanúgy nem ismeri fel. Még mindig. Agyrák a köbön...
Azért ezt a segíteni próbálást is köszönöm!A hiba továbbra is adott.
-
nemadom-meg
csendes tag
Sziasztok!
Drenadar kolléga hozzászólása (#369 2020-01-16 17:20:47) hasonló a problémámhoz, a különbség közöttük, hogy az én mikrofonom egy SPC GEAR SM900 USB-s mikrofon.
Win10 64 (Opr. verziója 10.0.18363.900) alatt random "elfelejti", hogy létezik egy ilyen USB-s eszköz. Sajnos nem segít az usb portok váltása, az újraindítás, a "harverváltozások keresése" az eszközkezelőben. Nincs a "rejtett eszközök" között sem. Aztán "gondol egyet" és működik...
Maga a mikrofon még szinte új, 2 hónapos. A kábele szerintem nem hibás, mert amikor pedig tudom használni, akkor tökéletesen teszi a dolgát. (Más gépébe bedugva működik egyből, csak nálam nem...)
Mit lehet kezdeni ezzel? Ugyanis driver, mint olyan, nem létezik hozzá. A rendszer felismeri helyesen, típus szerint. Már amikor működik.
Esetleg valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? Esetleg valamelyik Windows-os frissítés lenne a hiba előidézője? (Olvastam egyről, azt még el is távolítottam, mikor a hiba elsőnek jelentkezett.) Azóta pedig már kezd az agyamra menni a folyamatos szívás!(A Sennheiser USB-s headset-em gond nélkül működik bármelyik usb porton, akárhányszor húzom ki, és dugom vissza. Szóval...
)
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest