Új hozzászólás Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Most megnéztem a linket amit adtál, hátha van frissebb driver. Letöltöm, aztán kiderül. Megnéztem az alaplapom honlapján is, hogy van-e friss. Leszedem, aztán összevetem a verziót a jelenlegivel.
szerk: megnéztem... a legfrissebb van fenn. Ez már így marad. De mondom, annyira nem vészes MSN közben. Ott semmi gond, jól műxik.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
A wines beállítások és persze a hangkarié is úgy van ahogy te is írtad. Már annyira nem zavar, végülis 20 centiről beszélek bele, tehát kényelmesen és a másik fél hallja amit mondok rendesen. De ha ugyanilyen beállítások és távolság mellett a saját gépemen akarok mondjuk rögzíteni, akkor szinte semmi :8
A lényeg, hogy messengerrel műxik jól. A hétvégén a skypot is letesztelem.
Csak tényleg fura, hogy a Kedvesem gépével ha fekszik az ágyon, akkor is érthetően hallom. Sebaj én már nem ruházok be másra. -
erdeya
senior tag
valakinek ötlete így dél tájban?
-
erdeya
senior tag
na jó, de csak nem fogok egy drága hangkarit venni emiatt?
igaz, mikrofont se.
ha jobb ötlet nem lesz, akkor marad a boost opció meg a közelhajolás
a bökkenő még mindig az, hogy a Kedvesem gépében ugyanez jól műxik. igaz, neki nem cmedia van az alaplapon, hanem valami ''A'' betűs (avance??) -
erdeya
senior tag
igen, persze, csak 3 jack bemenet van és a cmedia menüjéből variálható, hogy mi legyen a kiosztás.
természetesen sztereónak van belőve, a mikrofon a megfelelő dugazban, és bizony hogy 5-10 centiről is alig hallatszik.
Ha ki tudnád próbálni egy külön hangkarival és leírnád a tapasztalatokat, én esküszöm szentté avatnálak -
erdeya
senior tag
Azt a boost opciót kipróbáltam, azzal egy kicsit, hangsúlyozom, kicsit jobb a helyzet. Az zavar, hogy a Kedvesem gépében ugyanez a mikrofon pontokkal jobban működik. Még azt is vette, ami a szoba másik felében történt.
Ez csak egy amolyan legolcsóbb talpas mikrofon. Vegyek komolyabbat? -
erdeya
senior tag
Üdv!
Szóval a helyzet a következő:
- próbálnék belőni egy webcamera+mikrofon combót, hogy lehessen msn-en dumálni, de a beszéd a mikrofonba alig hallatszik.
-kipróbáltam a windows hangrögzítővel, és szinte semmit nem vesz fel a beszédből, csak kb. 1 centiről.
- másik gépben kipróbálva még 30 cm-ről is érthetően rögzítete a mondókámat
Kérdezem, hogy hol veszik el a jel? Az alaplapi hang a gyenge? Egy hangkártya megoldaná a problémát? Mit lehetne tenni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest