- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Most megnéztem a linket amit adtál, hátha van frissebb driver. Letöltöm, aztán kiderül. Megnéztem az alaplapom honlapján is, hogy van-e friss. Leszedem, aztán összevetem a verziót a jelenlegivel.
szerk: megnéztem... a legfrissebb van fenn. Ez már így marad. De mondom, annyira nem vészes MSN közben. Ott semmi gond, jól műxik.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
A wines beállítások és persze a hangkarié is úgy van ahogy te is írtad. Már annyira nem zavar, végülis 20 centiről beszélek bele, tehát kényelmesen és a másik fél hallja amit mondok rendesen. De ha ugyanilyen beállítások és távolság mellett a saját gépemen akarok mondjuk rögzíteni, akkor szinte semmi :8
A lényeg, hogy messengerrel műxik jól. A hétvégén a skypot is letesztelem.
Csak tényleg fura, hogy a Kedvesem gépével ha fekszik az ágyon, akkor is érthetően hallom. Sebaj én már nem ruházok be másra. -
erdeya
senior tag
valakinek ötlete így dél tájban?
-
erdeya
senior tag
na jó, de csak nem fogok egy drága hangkarit venni emiatt?
igaz, mikrofont se.
ha jobb ötlet nem lesz, akkor marad a boost opció meg a közelhajolás
a bökkenő még mindig az, hogy a Kedvesem gépében ugyanez jól műxik. igaz, neki nem cmedia van az alaplapon, hanem valami ''A'' betűs (avance??) -
erdeya
senior tag
igen, persze, csak 3 jack bemenet van és a cmedia menüjéből variálható, hogy mi legyen a kiosztás.
természetesen sztereónak van belőve, a mikrofon a megfelelő dugazban, és bizony hogy 5-10 centiről is alig hallatszik.
Ha ki tudnád próbálni egy külön hangkarival és leírnád a tapasztalatokat, én esküszöm szentté avatnálak -
erdeya
senior tag
Azt a boost opciót kipróbáltam, azzal egy kicsit, hangsúlyozom, kicsit jobb a helyzet. Az zavar, hogy a Kedvesem gépében ugyanez a mikrofon pontokkal jobban működik. Még azt is vette, ami a szoba másik felében történt.
Ez csak egy amolyan legolcsóbb talpas mikrofon. Vegyek komolyabbat? -
erdeya
senior tag
Üdv!
Szóval a helyzet a következő:
- próbálnék belőni egy webcamera+mikrofon combót, hogy lehessen msn-en dumálni, de a beszéd a mikrofonba alig hallatszik.
-kipróbáltam a windows hangrögzítővel, és szinte semmit nem vesz fel a beszédből, csak kb. 1 centiről.
- másik gépben kipróbálva még 30 cm-ről is érthetően rögzítete a mondókámat
Kérdezem, hogy hol veszik el a jel? Az alaplapi hang a gyenge? Egy hangkártya megoldaná a problémát? Mit lehetne tenni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest