Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Alienware notebook topik
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mikuland #30653 üzenetére
az öv szerintem mindenkinek a saját felelőssége: én nem is büntetnék érte, ha nem használják (saját bőrén majd megtanulják ilyen esetben, hogy nem árt az) ...viszont havas úton mindenféle körültekintés nélkül kivágni úgy, hogy be sem látta a maga előtti szakaszt
ha túlélte volna, akkor is bele kellett volna lőni ott helyből az árokba
szerintem sokkal jobban kellene büntetni a vezetés közben telefonálókat, mert -1kézzel azért sokkal nehezebb 100%osan uralni a járművet és jobban veszélyezteti a többi közlekedőt is... annyira fel tudom b@szni az agyam ilyeneken, hogy az valami hihetetlen: állok a zebránál, középső sávban jön valami vadparaszt nagy böszme géppel, bal kézben hamburger, csámcsog, 2ujjal tartja a kormányt, jobb kézben telefon, majd gondol egyet és jobbra áthúz a záróvonalon és kanyarodik...
megérné kitenni minden lámpás kereszteződéshez a 360fokban látó térfigyelőket, aztán küldeni minden ilyennek a csekket ezerrel
legutóbbi szép jelenetünk: 3 sáv (jobb oldali a kis ívben jobbra kanyarodó és egyenesen haladó, középső a balra kanyarodó és a bal oldaliba meg érkeztek), mi a középsőből kanyarodtunk volna balra, zöld jelzés, előttünk meg töketlenkedik valaki... gondoltam, hogy készül valamire, mert szépen rámászott már a zebrára, aztán ahogy zöldet kapott a jobb szélső sáv, már taplógázzal tépett is át egyenesen
-
degu
senior tag
válasz
Mikuland #28187 üzenetére
*Ja és "csak" 20.000 ft-ra lehet büntetni szabálysértés miatt! *
Bezzeg,ha gyorshajtott volna! Akkor meg a 150k-t is bukhatta volna!
Igy csak egy csomo /parszazezer forint!/ mentesi-szolgaltatas koltseget csinalt az allamnak /vagyis...nekunk!/
Egyebkent a 10.000.-Ft-os kotelezo utdij-agyrem helyett azt kene megpiszkalni,hogy a parkolasi hienak hany %-ot fizetnek be az onkormanyzatoknak,akiktol *megvasaroltak* a parkolasi adoberlest!
Egy becsuletes elosztas mellett,csak ugy dolnenek a milliardok az onkormanyzatoknak.
Igaz,a parkolasi dijjakat is MI fizetjuk,csak csokoshaverek vagjak zsebre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest