- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Köszi! Kár

Mondjuk már az eredeti windows is nagy előre lépés nálam
Hát ez egy kalandos történet. Novemberben black firday-kor rendeltem egy első generációs RT-t az egyik munkatársam ismerőséhez. Ami úgy volt hogy karácsonyra hazahozza az kinti ember barátnője aki jön haza. Ám ő nem hozta, de közben rendeltem egy Type cover 2-t a tesómhoz angliába, ez meg is érkezett még karácsonykor. Aztán eltelt 2 hónap de a tablet azóta sem jött meg, mindenféle mesélvel hülyített a kinti gyerek, de több mint valószínű hogy már sosem fog megjönni. Szóval több mint 2 hónapja csak a bontatlan kis billentyűzetet nézegettem sopánkodó szemekkel. Majd végül találtam egy ismerőst aki szintén amcsiból hozott nekem egy pro 2-t. (128-ast).
Szóval most öröm és boldogság van. A fő gondom hogy a display port adapterem még nem jött meg ezért nem tudom kitenni munkában a nagyképernyőre :/ de remélem az is megérkezik pár napon belül.
Fúúú de utálom hogy itthon semmit nem kapni hozzá -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Assetto Corsa Rally
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest