- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Végre megjött a Surface 2-öm, így már én is beléptem a Surface-t használok táborába
-
bon
őstag
Na végül berendeltem egy Surafce 2 64gb-os változatott az ebay-ről. Egyenlőre billentyűzet nélkül, ha megérkezik akkor rendelem a touch cover 2-őt is. A termék Ausztriából fog érkezni.
-
bon
őstag
Valaki tudna biztos információt a surface 2 tápegységéről? Angliai beszerzést tervezek és jó lenne tudni, hogy cserélhető a dugvilla része, vagy átalakítózni kell e.
-
bon
őstag
A teljes értékű Windows 8 miatt. Bár az kétségtelen, hogy számbavéve az igényeimet a többségét vagy teljesíti az RT oprendszer vagy nem életbevágó mint pl. nyomtatóm támogatása.
Netezésre csak IE-t használok, abból is az esetek 90%-ban moder ui-st, így ez nem gond, office csomag majdnem teljes mértékben megoldott, magró hiány túlélhető., posta, skydrive, naptár, skype, adobe reader, távoli asztal van. Total Commander nincs, ha van fájlkezelő akkor ez is megoldva. mkv lejátszás megoldható még ha fizetős is a progi. Wifi monitorozó alkalmazás nem tudom van e RT-re (Passmark Wireless monitort szoktam használni) , de nem létszükséglet. Játékra asztali gépet használok.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
37Gb marad + ott van az sd kártyahely, de van egy állandóan nálam lévő 320gb-os hdd is. Estére meg már ott van az asztali gép több TB kapacítással.
Amit feltelepítenék rá és nagy a helyfoglalása az a office 2013 lenne. Pár kisebb program.
A sima surface 2 nagyon szimaptikus előnye számomra a jobb árat nem figyelve az akku üzemideje.
De az első generációs surfce pro 128gb-os megfordult már párszor a fejembe, vagy ez már hiba lenne ha már van második generáció?
Igazság szerint elkezdtem gyűjteni az érveket mindkét fő változat között, meg, hogy mire használnám a gépet. Fő gépemet nem akarom leváltani, munkahelyi gépemet szintén nem.
-
bon
őstag
Lehet, hogy hülye kérdés, de megkérdem, mert nekem nem egyértelmű, német Microsoft store nettó árakkal dolgozik? Ha igen mennyi áfa megy még rá?
-
bon
őstag
Nem tudja valaki, hogy az Osztrák Media Markt szállít e magyaroszágra?
-
bon
őstag
Na vett már valaki Surface 2-t vagy Surface 2 pro-t ?
-
bon
őstag
Tegnap egész véletlenül ellátogattam az expansys oldalált és meglepődve láttam, hogy Surface RT 32gb-os és Pro 64gb-os is kapható a cégnél. A Pro szerintem nagyon drága, 275ezer, az RT ára 125ezer az már türhetőbb. Kiegészítőket is kapni, de szerintem drágán.
-
bon
őstag
Surface Pro-t lehet már kapni valamelyik környékbeli országban? Esetleg más online boltban aki szállít Magyarországra is?
-
bon
őstag
Bővül a Surface És Surface Pro forgalmazó országok köre: [link] Persze Magyarország továbbra sincs közte.
-
bon
őstag
Én továbbra is várom a hivatalos bejelentést, sőt olyan webes áruház linket ahol valóban látom is az árakat. pl. www.microsoftstore.com, www.amazon.com, www.expansys.hu
-
bon
őstag
Nagyon sokba kerül, túl drága lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest