Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
üzenetére
Próbáltam pár hónapja ezt a DeviantArt-os exe. témát,meg van ügyesen,működik is a csoportházirend,előjön szépen,csak az a baj hogy nem úgy mint a PRO verzióban,sokkal kevesebb lehetőség van,és ráadásul csak a defender miatt csináltam meg,és pont az nincs benne,(legalábbis én nem találtam)nem tudtam sehogy állítani sajnos a HOME verzióban,úgy hogy ha tudsz valami kis iránymutatást adni,az jól jönne, majd ha lesz időd..registryben is néztem de nem tudtam sehogy előcsalni semmilyen lehetőséget ahol konfigolhatnám.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest