Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daimonion
üzenetére
Nézd, úgy is a tapasztalatok fogják megmutatni, hogy mennyire lesz hatékony a Defender a közeljövőben! Én ahogy már korábban írtam, azt sajnálom, hogy eddig nem léptek fel megfelelően. Sokkal hatékonyabb terméket lehetett volna korábban is készíteni! Le kell szarni a Kaspersky és a többi megoldásokat! Azt kell biztosítania az MS-nek, hogy aki ragaszkodik a 3rd party megoldásához, az megkötések, problémák nélkül tudja használni a termékét. De ettől még nem kell a Defendert "szándékosan" gyengíteni!
Meg amit már írtam neked, hogy sajnos ezzel a lépéssel lemaradtak az MS-nél. Plusz nem kéne megvárni a biztonsági frissítésekkel az operációs rendszer fő verzió frissítését!
Én a magam részéről üdvözlőm az MS lépéseit.
Azzal meg megint veled értek egyet, hogy nem kéne a plusz beállításokat vagy azok egy részét elrejteni a beállításszerkesztőbe.A leírtakhoz még annyit, hogy igazad van abban, hogy elégedetlenek lesznek az emberek! De, ennek több oka van. Egyrészt az emberi butaság, másrészt az MS hanyagsága ( az utóbbi években nem muzsikált jól a Defender), plusz a 3rd party cégek szándékos lehúzása, stb.
Sokat nevetek azon, amikor azt írják, hogy az MS terméke alkalmatlan a felhasználók védelmére, de az övék igen! Az a baj, hogy az övék sem alkalmas erre, ugyanis amikor jöttek év elején a zsarolóvírusok az ismeretlen verziók esetében majdnem mind elbukott. Szóval, akkor miről is beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest