- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gondor53
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #5449 üzenetére
Ezeken túl vagyok. TPM működik mindegyik gépen. Akkor figyeltem fel rá, amikor az egyik gépet hosszabb használat után egy másik felhasználó kapta meg. Erre időközben felkerült a 21H2 frissítés, de az nem befolyásolta a működését. Amikor az új felhasználó office365 accountját kellett volna beállítani, előjött a hiba, és az általad is linkelt FIX ötletekből semmi nem oldotta meg. Próbaképpen egy másik gépen telepítettem a legfrissebb telepítővel a win10-et, ez már a 21H2-vel települt. Az office 365 beléptetés ugyanezzel a hibával meghiúsult. Majd a korábbi 21H1-es telepítővel ismét feltelepítettem a win10-et, teljes tiszta telepítéssel, és azon az office365 gond nélkül működik. Majd ráengedve a 21H2 frissítést, már működő képes marad. A gond csak akkor jön elő, ha egy 21H2-es win10 alatt akar egy másik office 365 felhasználói account bejelentkezni.
-
gondor53
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes probléma. WIN10 21H2 alatt új OFFICE365 account bejelentkezésekor TPM module malfunction hibát ad, és nem lehet bejelentkezni.
WIN10 21H1 alatt probléma mentesen történik ugyanez. Oda-vissza kipróbáltam több gépen is, és a probléma egyértelműen a 21H2-re utal.
Tudtok rá valami magyarázatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gran Turismo
- Politika
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!