Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
törölt tag
A Bluetooth headset PC-vel topic pont jó lesz a témának.
Ezt zártam.
-
extrin
csendes tag
na a driver meglett szerencsére és fel is lett téve. De nem nagyon akarja felismerni a fülesemet. windows xp-m van. jobb alsó sarokban kijön a bluetooth ikon és ott annyi van hogy "start using bluetooth" meg "bluetooth device not found". nem is lehet elinditani itt semmit hogy keressen eszközt
-
extrin
csendes tag
Sziasztok,
nem nagyon tudtam hova tenni ezt a témát tehát ide írtam.
Van egy dell bluetoothos fejhallgatóm és a géphez akarom csatlakoztatni csak hát nincs rajta bluetooth viszont van egy microcom bluetooth usb adapterem de nem tudok találni hozzá drivert és szeretném ha ebben tudna valaki segíteni honnan tudnék szerezni.
Sajna nincs semmi info ráírva az usb-re csak, hogy microcom ezért nem is találtam én semmit.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest