Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
A Bluetooth headset PC-vel topic pont jó lesz a témának.
Ezt zártam.
-
extrin
csendes tag
na a driver meglett szerencsére és fel is lett téve. De nem nagyon akarja felismerni a fülesemet. windows xp-m van. jobb alsó sarokban kijön a bluetooth ikon és ott annyi van hogy "start using bluetooth" meg "bluetooth device not found". nem is lehet elinditani itt semmit hogy keressen eszközt
-
extrin
csendes tag
Sziasztok,
nem nagyon tudtam hova tenni ezt a témát tehát ide írtam.
Van egy dell bluetoothos fejhallgatóm és a géphez akarom csatlakoztatni csak hát nincs rajta bluetooth viszont van egy microcom bluetooth usb adapterem de nem tudok találni hozzá drivert és szeretném ha ebben tudna valaki segíteni honnan tudnék szerezni.
Sajna nincs semmi info ráírva az usb-re csak, hogy microcom ezért nem is találtam én semmit.
Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest