Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbx
tag
Hello, tudna valaki segiteni, mert nem talalom a megoldasat, hogyan tudom Olympus E-M5 III-nal azt beallitani, hogy a touchpadon ahova erintem az ujjam, csak az elesites helyet tegye at (es ott is maradjon), de kepet ne keszitsen? koszonom.
-
nrbx
tag
Hello, Panasonic GX9, esetleg GX80 tulajdonosokat kerdeznem, hogy nektek mennyire konnyen jar az expozicios tárcsa? Tudjatok huvelykujjal konnyen forgatni, vagy csak nehezen? Nekem sajnos utobbi, erdekelne, hogy masnak is ilyen-e. Koszonom
-
nrbx
tag
Hello, egyik naprol a masikra nem kapcsol be a Panasonic GX9 gépem. Lehetséges, hogy csak az akkuval van probléma? Ha töltőn van, világít a piros LED, de akkor sem kapcsol be. Már nem emlekszem, hogy lemerült akku esetén bekapcsol-e ha töltőn van. Valaki? Koszonom.
-
nrbx
tag
Hello, hasznal valaki ujabb Panasonic vázzal Nissin i40 vakut? Beszerezem aprorol egyet hasznaltan a GX9-hez, de folyamatosan tulexponal, -1,5, vagy -2-re kell allitani a kompenzaciot, hogy ne legyen tulexponalt a kep. Hasonlo tapasztalata van valakinek?
-
nrbx
tag
Hello, tervezem egy GX80 vagy GX9 beszerzését, szeretnék hozzá külső vakut is, amivel a plafonra is lehet villantani. Mindenképpen valami kompakt kellene, amit magammal tudok hordani kis taskaban is. Van APS-C Canon gépem, hozza 43-as kulcsszamu vaku, az mindenre elég volt, de nagy, aztan van egy ilyen hordozós Nikon 1 gépem is, kicsi 18-as kulcsszámu vakuval, ez mar azert neha keves - mondjuk ez azert is lehet, mert az erzekenyseggel ovatosan kell banni. Pont ezt a kompakt, mindehol elfer Nikon 1-es rendszert cserelnem le m4/3-as rendszerre.
Lattam Metz 24-26-os kulcsszamu vakukat (24 AF-1, 26 AF-2), ezek mennyire ajanlottak? Kinai gyartok (Nissin, Meike, Godox) vakui? Egyéb? A Panasonic/Olympus FL-36 már nagy lenne arra a celra, amire kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest