Hirdetés
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Projektor topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madgie
üzenetére
Freddy-vel priviztem pár sort, gyanítom, igazad van. Vágyom valami újra. Semmi értelme tükrössel, ökör megapixelekkel dobálózni, ha egy normális borotvát képtelen lőni az ember, mert vagy a fázisalapú fókusz megy néha félre, vagy az üveg gyenge, vagy a tükör berázza a vázat. Nem is beszélve arról, hogy tegnap a modellem padon ült és a kihajtható kijelzővel levittem pillanatok alatt az Oly-t talajszintre és onnan fotóztam fel, húúú mennyire más perspektíva. Egy tükrös tankkal eszembe nem jutna lehasalni oda vagy akármi hasonló.. a kis Oly kihozza a kreatív állatot az emberből 
A Fuji iso-ja nagyon tetszik, rohadt jónak tűnik a szenzor. Meglátjuk, próbálgatok most ezt-azt, más jelöltem már nemigen van. Kár, hogy a Sony A7 széria nem nyújtja azt a makulátlan, ultratiszta képminőséget fullframe milc létére, mint egy hagyományos FX Nikon váz. Úgy értem, pixelkukkolva. Az A7 iso teljesítménye a 24 megapixelével kb. ugyanaz, mint a D800 36-ja. Ami égő a Sony-ra nézve, szerintem..
Az Oly meg borzasztó, hogy .. teljesen felesleges vele raw-t is lőni, csak törli az ember.
Auto WB módban is olyan szinten tökéletesek a jpeg-ek, amiket kiköp, hogy ránéz az ember és "hmm, oké" .. Uninstall Photoshop és mehet a kép a NAS-ra megőrzésre, vagy nyomdába.Na majd lesz valami..
Érlelődök egyelőre, nem hajt a tatár..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Freddy-vel priviztem pár sort, gyanítom, igazad van. Vágyom valami újra. Semmi értelme tükrössel, ökör megapixelekkel dobálózni, ha egy normális borotvát képtelen lőni az ember, mert vagy a fázisalapú fókusz megy néha félre, vagy az üveg gyenge, vagy a tükör berázza a vázat. Nem is beszélve arról, hogy tegnap a modellem padon ült és a kihajtható kijelzővel levittem pillanatok alatt az Oly-t talajszintre és onnan fotóztam fel, húúú mennyire más perspektíva. Egy tükrös tankkal eszembe nem jutna lehasalni oda vagy akármi hasonló.. a kis Oly kihozza a kreatív állatot az emberből 
Érlelődök egyelőre, nem hajt a tatár..