- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi212
tag
válasz
aginor #103553 üzenetére
Bár már közel 1 hónapos a kérdésed, és azóta biztos megoldódott, de a Manfrotto-nak volt egy kifejezetten túrázós hátizsákja.
-
válasz
aginor #103553 üzenetére
Nekem erre a Flipside 400 bevált, már a 2. van belőle, de ha oldalsó nyílás kell, akkor ezeket nézném meg:
[link]Ezzel a megoldással bukó az egyik oldalsó hálós zseb. Nekem nem ér annyit, bár majdnem megvettem, amikor még sikerült elcsípnem még egy Flipside 400-ast, így újra ugyanazt vettem. A külön fotós/egyéb rész felesleges, úgy variálod a belsejét, ahogy neked jó.. Nekem a fotós részen van kialakítva egy nagy rész, ahová a 2l-es palackot teszem. Egy objektív fakkba megy a bicska + csoki, műzli, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő