- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Lefty #103032 üzenetére
GX80-nál régebbit ne vegyél, ebben jelent meg az új zárszerkezet. GX8-ba egy gyengébbecske 20mp-es szenzor került és ha jól emlékszem 4k közben nincs szenzorstabi.
Én még a forgatós kijelzőt se feltétlen előnynek mondanám, a G9-emen ezt bizony simán lecserélném csak dönthetősre.
Olympus vonalon opció lehetne a Pen F, 20mp, aszem tud highres-t, de csak egy fostos FHD videója van. Az első 20mp-es EM10mk4 meg drága.Sonyt is végigpörgetheted, stabis vázaik szintén nem olcsók és szerintem objektívből lennél gondban.
Ha az ár is lehet csábító opció most van/volt valamelyik használtason 160e-ért egy G90, ami jelenleg jó ár.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Lefty #103032 üzenetére
Én nagyon meglepődtem mekkora a G9 mikor múltkor láttam élőben. De amúgy jó kis gép.
Nekem még otthon van egy őskori Pana GH1. Van normális fogása, a keresője szép nagy, kihajtható kijelző, de méretben végülis annyira nem sokkal nem nagyobb mint a GX9. Szvsz arany középút. Súlyban szerintem még könnyebb mint a GX9, mondjuk eszméletlenül műanyag.Egy ilyesmi gépet szivesen elfogadnék modern kivitelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest