Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz
Joe123 #114648 üzenetére
Én is fixmáp-párti vagyok, illetve USA hosszú kötvénypárti. Az itteni fórumozók többségének van egy nagy adag PMÁP pakkja (a jelenleginél jobb kamatprémiummal), amivel már úgyis a magas inflációra fogad, szóval egy kis diverzifikálás sem árt.
De ha nem lenne egy darab PMÁP-om sem, akkor is inkább a fixmáp a kettő közül szvsz. Nagyjából mindent leírt mindenki, még annyi, hogy PMÁP valószínűleg lesz mindig valamilyen formában (ha nagyon elszáll az infla, akkor átszállunk), 7%-os fix kamat 3 évre meg nem valószínű (valószínűleg már áprilisban is alacsonyabb lesz a fixmáp kamata, mint most).
-
Attis7
tag
válasz
Joe123 #114648 üzenetére
Az biztos lesz, sőt valószínűsítek vmi választási osztogatást is, mert rosszul áll a szénájuk, de akkor még ott van a ksh, akik tavaly év végén sem riadtak vissza a trükközésektől, szóval perpill el nem tudom képzelni, hogy 6% fölé kerüljön az infláció (de nyilván nagy közgazdászok sem vártak 2022-ben 17.6%-os inflát a következő évre).
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest