- Androidos tablet topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Plazma TV topic
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
Új hozzászólás Aktív témák
-
racing01
tag
haver is ezzel szarakodott 1 csomó ideig nem nem tom, hogy-hogy oldotta meg

-
MAFLALA
csendes tag
hali
vettem egy hauppauge wintv-pvr 150 es kártyát.az a gondom vele ,hogy egyszer tiszta a kép máskor meg torz mintha elmosodott lenne.amikor ugy gondolja akkor meg tiszta a kép.de ahoz ,hogy változzon ki kell lépnem a programból majd vissza.de akkor se biztos.kérlek segítsetek !!!!!!!!!!!!!!

[Szerkesztve] -
Baltenyér
csendes tag
Köszönet mindenkinek!
Ha nem megy ezek után se, akkor majd visszaviszem a kereskedőnek!
Császtok! -
Baltenyér
csendes tag
Üdv!
Vettem egy Winfast TV2000XP Expert tv kártyát! Beraktam a gépbe, ami fel is ismerte, majd elkezdtem telepíteni! De, itt jöttek a bajok!
A programot felraktam, de a videóvezérlő részt nem tlepítette, mivel valamiféle adatok nem feleltek meg a telepítőnek! A programot elindítva pedig kiírta, hogy nem található a ''video device''!
A gépen egyébként XP Pro van, és nem tudom, hogy ez lehet-e a baj vagy csak valami egyéb lehet a gond!
Amennyiben valakinek van valami ötlete, hogy hogyan tehetném működővé a kártyát, kérem ossza meg velem!
Előre is köszöni:
Baltenyér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux kezdőknek
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest