- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
pilsner
aktív tag
üdv!
lenne egy ''kis'' problémám: kölcsönmonitorom(siemens asszem valamilyen nixdorf) van épp, és aza baja, hogy alkalmazásváltáskor ultrabrutál hertzeket állít be magának(sync. out of range). a megjelenítő beállításoknál a monitor fülön nem lehet bepipálni a négyzetet h ne jelenítse meg a nem támogatott frisítéseket, de 1024*768@100 és 1280*1024@85Hz-et bír, mert így megy a desktopon.
ha az alkalmazást safe modeban indítom, vagy a tulajdonságok fülnél 640*480 felbontást adok meg neki akkor se hajlandó megtartani a beállított frissítést(a fülesen hallom, h fut a program)
újratelepítettem a vga drivert is (leszedtem-restart-felraktam-restart)és így se.
ha valaki segíteni tud, megköszönném!!
hello!
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- PlayStation 5
- Napelem
- További aktív témák...
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- LG (32GS95UE-B) 32" 4K OLED 240HZ GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest