- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Májusi hardverszeánsz
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Aktív témák
-
heWbalage
csendes tag
Helló.
Egy számomra megoldhatatlannak tűnő problémát szeretnék megosztani.
A PCm rendszertelenül fagy méghozzá úgy, hogy a kép elszíneződik, néha villog egy csíkban a monitor felső 1/5ében. Csak a reset gombra reagál. A probléma netes játékok közben fordul elő. A cod is befagy néha,de a 9Dragons( mmorpg) szinte állandóan. Néha megy 1órát, de van amikor 2perc alatt kifagy. A probléma megoldása érdekében eddig cseréltem hangkártyát,HDDt, cpu hűtést, nagyobb gépház, win csere xptől win7ig, minden driver cseréje. A probléma viszont megmaradt :S
Már nem tudom mire gondoljak.Asus P5QL PRO alaplap
Intel Pentium D 3Ghz
Gainward 9500GT
2GB 800Mhz ram -
heWbalage
csendes tag
Na küldtem egy mailt a UPCnek hogy hozzanak másikat mert baj lesz XDDD
-
heWbalage
csendes tag
Hello.
Vettem egy gépet 1 éve. Fagytak a netes játékaim( call of duty, 9dragons) Az az érdekes, hogy csak multiban, single playerben semmi gond.
Aztán abba is hagytam a netes játékokat mert meguntam a fagyást.3 hete kb cseréltem alaplapot,vga-t,ramot,HDDt. Tök más márkák az előzőhöz képest.Gondoltam ujrakezdhetem az online játékokat. Vagyis kezdtem volna mert UGYAN AZ A HIBA!!!!!
Csak netes játék közben fagyok. Kép megállt, kicsit elmosódik, hang még megy tovább kicsit és beakad az is( van mikor egyből beakad). Nem tudok mást tenni utána csak resi gombbal kinyomni. Kipróbáltam XPvel, vistával, sok-sok driverrel (lan,audio,vga,chipset)de nem bírok megszabadulni ettőlEgyedül a tápot, egeret,billt nem cseréltem ki. Valamint a kábelmodem ugyan az, és a hozzá tartozó kábelek.
EZT OLDJA MEG VALAKI!!!!
pls
Aktív témák
Hirdetés
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- iRiver: Keresem river nevű felhasználót fórumról!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest