- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Na de ácsi, ácsi....aki a dobozos verziót rendelte, az most mi a rákot fog kapni? Steam kulcsot, vagy Epic Games Store kulcsot?
-
wjbhbdux
veterán
Kiderült, hogy 1 évig Epic store exkluzív lesz, a Steamről törlik is, de aki már megvette ott megkapja azért. Még talán van pár perc/óra megvenni ott "later today"ig.
-
sheep
addikt
Sziasztok,
nézegetem az előrendelést, steam-en 60€ ~19000ft a játék, viszont az Aqua-ban most 11890ft (nálunk ez elérhető).
Viszont nem látok infót róla, nem tudjátok ez csak egy didgitális kód lenne vagy kapok vmi dvd-t?
Esetleg előrendelte ezt valaki így?
Nekem csak a kód kellene, dvd olvasó nincs a gépemben már évek óta. -
Rony949
őstag
A DoF és motion blur nem igazán fps zabálóak, de az élsimítással egyetértek. Azt mindig ki szoktam offolni, vagy maximum FXAA-ra állítom ha már nagyon zavaróan látszódnak a recék. Az árnyékokat is érdemes ezekben az új játékokban medium-ra állítani, mert sok helyen így is jól néznek ki. Esetleg még a növényzet sűrűséget szintén medium-ra. (már ha lesz ilyen beállítás)
Nekem egy GTX 1060 van (6 gigás), úgyhogy én is aggódom egy picit. De bízom benne hogy high és medium keverékkel meg lesz a 60 fps 1080p-ben.
-
milan18
aktív tag
i5 8400-al és rx 580-al remélem meg lesz a 60fps 1080p-ben
-
ULPIUS
őstag
válasz
ForRedGlory #178 üzenetére
60 fps eleg, nem multi
Na majd meglatjuk. Egyebkent en single jatekokat geforce experience-el szoktam optimalizalni azt kesz, nem foglalkozok ilyesmivel
-
Bennyboy
őstag
Nálam a cél FullHD, minden ultran 7700k, 1080Ti-vel. Lehetőleg fix 80 fps-el.
-
Bennyboy
őstag
gépigény:
-
milan18
aktív tag
-
milan18
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pervajakróv
csendes tag
nem véletlenül ez a címe
-
ULPIUS
őstag
Hogyne. Nincs is ezzel baj, en pl. szeretem az ujitasokat adott univerzumon belul, csak fura de majd belehelyezkedumk jatek kozben. Illetve egy Moszkvabol valo tavozas kozben valahogy nem a sivatagosodas jut eszembe, talan a Kaszpi- vagy a Fekete-tenger eszaki reszeihez tudom elkepzelni ezt a kiszaradt tenger/ sivatag helyszint, bar ezek is jo messze vannak ha valosagban neznenk.
-
Rony949
őstag
Történet szempontjából amúgy logikus hogy elhagyják a moszkvai metro alagutakat. Nem lehet a végtelenségig ott kuksolni. Meg hát nem hiába Exodus az alcíme.
-
milan18
aktív tag
-
Blaise
veterán
Metro Exodus sztorija mennyire szorosan kötődik az előző részekhez? Azok ismerete nélkül is játszható?
-
milan18
aktív tag
-
milan18
aktív tag
Gépigényről lehet már tudni valamit?
-
ULPIUS
őstag
Így a vége-hajrában kicsit visszalapozgattam a topicot, nagyon ajánlom Weareus kifejtősebb hozzászólásait. Pl. [link]
Tipikusan az a "számból vetted ki a szót!" kategória. Baromi jól vélekedik a dolgokról, ezt már az Alien Iso. topicban is megfigyeltem. Na persze valszeg merőben egyezik az ízlésünk, azért is gondolom így.
Csak így tovább öreg!
Nagyon remélem, hogy az új résztől is leesik az állunk, nem is tudom mikor játszottam utoljára jó ÚJ játékkal...újra meg újra visszatérek jobb híján a régebbi etalonokhoz, mai játékokban 1-2 hét van max, megszakításokkal. -
ULPIUS
őstag
Basszus ezt az órát én is nagyon adom! Első és egyetlen olyan dolog amiért kiadnék plusz pénzt valaha is egy játékkiadás miatt, erre ez persze nem vásárolható meg.
Olyan fölösleges és idióta dísztárgyakat szoktak mellékelni az ilyen-olyan spec edition-ök mellé, hogy nem is értem komolyan, még a fanatikusokat se, (kinek kell bögre , meg bábú, meg plakát meg audio cd és társai?!) de az öngyújtó és ez az óra végre tényleg zseniális többlet. A valóságban is ténylegesen használhatóak. Aki nyer és ne adj isten ebay-en tényleg meghirdeti, az nagy hülye, de nagyon sokat fog keresni vele
Más: A feketékkel tulajdonképpen most mi van?
(Én csak a trailereket néztem, szóval nem vagyok megszállott, tájékozott fan, de nagyon csípem a sorozatot) -
milan18
aktív tag
Csak legyen addigra rtx 2060 a piacon
Mert lehet a 1060-am kevés lesz
-
milan18
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
milan18
aktív tag
Azt hittem gyerekek, hogy az awardson lesz új vidi...de nem...
-
batman91
őstag
SPARTAN COLLECTOR'S EDITION!!!: [link]
Biztos van akit érdekel ez a cucc.
-
milan18
aktív tag
43-perces-vidi Nekem nagyon bejövős, benne van az eddigi összes gameplay!!!!
-
ULPIUS
őstag
Én mondjuk pont egy 80%ban metro alagutakban játszódó open worldnek örültem volna legjobban, ahonnan azért a felszínre is fel lehet menni sokszor és lennének bázisok ahova be lehet húzódni mint a Könyvtár gyűjtögetős dlc-ben.
Ennek a sorozatnak szerintem pontosan a klausztrofób atmoszféra és a sötétség a kvintesszenciája, de a csőpályák már uncsik valóban, én egy szabadon bejárható metro hálózatot látnék szívesen. Ha jók a karakterek és a történetvezetés mint az eddigi részekben akkor nem lenne unalmas. -
ULPIUS
őstag
Pár hónapig elfelejtettem, aztán ma megnéztem egy 43 perces gameplayt; ebben METRO nem is lesz?
csak barlang meg pince, ilyesmiket látni...valahogy túl nyitott és világos az egész, de azért nagyon várom
-
milan18
aktív tag
13-perces
Elég durva... -
MdewC
nagyúr
Ez volt már?
-
batman91
őstag
Új trailer: [link] Hát nem is tudom, kétes érzéseim vannak. Nem érzem benne a Metro hangulatot, de ettől függetlenül jónak ígérkezik.
-
Rony949
őstag
Nekem ez az Aurora Edition KELL. Csak azt nem tudom hogy PC-re be tudom-e majd szerezni. Remélem felkerül majd valamelyik magyar boltba.
-
batman91
őstag
Előrendelhető Steamen a játék: [link]
-
milan18
aktív tag
-
xtro
aktív tag
válasz
gainwardgs #103 üzenetére
-
gainwardgs
veterán
Jöhetnek hozzá az új vga-k is 🤣
Bár az első trailerhez képest már most vissza van butítva a grafika -
Ez a Glukovszkij féle Metro 2035 után játszódhat, bár nem akarok spoilerezni azoknak, akik még nem olvasták.
Remélem ez nem lesz tele gagyi könyv reklámokkal. Egy-egy ilyen plakát meg ingame könyv még easter egg-nek számítana, de olyan mennyiségben, mint a 2033-ban meg a Last Light-ban volt, már inkább arra emlékeztetett, mint ha demo-val játszanék és azért lenne tele reklámmal, mert nem fizettem érte... -
MdewC
nagyúr
Ez egy mega Stalker. Bocs a pro Metro fanoktól.
Viszont brutál jól néz ki, nagyon bejön ez a miliő.
Mennyire lesz open world?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest