- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Nem szeretem a keresőt ajánlgatni, de ebben az esetben a legtöbbet onnan tudod meg. Keress rá a TÉMÁKBAN a ''TV'', vagy a ''Tuner'' kifejezésekre. BT 848/878 chipes tunerekhez a DScaler, Btv, Jtv, ChrisTV, sttb pprogik a legjobbak.
Egy tipp: a csatornák hangolásánál a kábelTV sávját válaszd (ha lehet választani), mert ezzel a teljes kábelTV-s (hyperband) sávot végignézi. A legjobb megoldás viszont az, hogy bemész a kábelTV-s cégedhez (vagy a honlapjukra), és a frekvenciatábla szerint az általad kívánt sorrendben elárolod a kül. adók frekvenciáit. Ez kb. 20-30 perc, de egyszer kell megcsinálni, és így garantáltan meglesz minden adód. -
biberzoli
csendes tag
Üdv!
A tényállás a következő:Vettem egy fenn említett tunert,de amikor feltettem a gépre(Abit K7,AMD1700+,ATI Radeon 9600,256ram,XP pro)kiírt egy hibaüzit,és egy csomó csatornát nem talált meg.
kérdés:Vajon ha másik progit rakok fel,működik-e a cucc,és mégis mejik progit,honnan?
Röviden ennyi.
Köszike a segítségeket!
Aktív témák
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest