- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
abducted_
csendes tag
Nem fogod elhinni, mi történt, megpróbálom összefoglalni röviden
Ugye először amikor a vinyót beraktam a gépbe, megnéztem a BIOS-t, és 137 GB-t írt, majd XP-ben, PQMagic is ennyinek ismerte fel. Aztán kipróbáltam különböző dolgokat(XP-ben 48-bit LBA engedélyezése) és próba-szerencse alapon megflasheltem a BIOS-t, azaz csak akartam... ECS K7VTA3 (2.0A) BIOS-t használtam, látszólag sikerrel jártam, de az utolsó pillanatban kilépett ''Unknown Flash Type'' üzenettel, újraindításnál ismét a Mercury Post Screen-je köszöntött.Ezek után ma már arra gondoltam, hogy 4 napja itt van nálam a zsír új WD 250-esem, és elég idegesítő hogy nem tudom használni, tehát úgy döntöttem hogy PQMagicet használva létrehozok egy 137-es partíciót, max marad némi unallocated space. Belépek a Partition Magicbe, és mit látok : WD 2500 JB - 239 GB!!! Kreáltam rajta egy partíciót, majd restart, hogy megnézzem, mi változott a BIOS-bam, és : még mindig 137 GB-ot ír!
Végjáték: a 3. boot-képernyőnél, a táblázatnál nyomok egy Pause-t, és mit látok a eszközök listája alatt : Unknown Flash Type
Kissé hosszúra nyúlt,a lényeg: köszönöm a segítségedet, probléma megoldva!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux haladóknak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest