Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- OLED monitor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Processzor
tag
Köszi nagyon, kipróbálom! Én nem dolgoztam még WD-al.
-
Jester
aktív tag
WD HDD-knél lehet gond a jumperolás. Elég érdekesen kezelik általában:
- master: masterként, de csak maga, más nem lehet a kábelen!
- master with slave: master, de slave is van a kábelen, slave nélkül el sem indul!
- slave: csak slave, master nélkül nem biztos, hogy elindul
(Talán van még egy negyedik spec jumpermód is, de fejből nem emlékszem rá, kiszerelni pedig most nem fogom ezért...)
Hátha csak ez a baj. -
Processzor
tag
Két jóbarát, a Lom és a Rom sétálnak az erdőben. Egyszer csak megtámadja őket egy nagy varacskosdisznó. Ketten kétfelé szaladnak a nagy varacskosdisznó elől és eltévednek. A Lom nagyon fél egyedül az erdőben és elhatározza, hogy ás a földbe egy nagy ''i''-betűt, hogy ne féljen. Eközben kis barátja, a Rom elkeseredetten keresi Lomot és találkozik a nyuszikával. Megkérdezi tőle: - Hé Nyuszika, nem láttad a barátomat, Lomot? Erre a Nyuszika: - Társadalombiztosítás!

Esetleg van vkinek. vmi. tippje a #1-es kérdésre? -
Processzor
tag
A felszeletelt húst gyengén klopfold ki, (a zsíros részeket vágd át,) sózd, borsozd, s pihentesd egy fél órát. Majd forgasd lisztbe, felvert tojásba, végül a reszelt sajt és a morzsa (fele-fele arányú) keverékébe. Bőséges olajban süsd - az a jó, ha a hús úszik. (Vigyázz, hogy a zsiradék ne legyen túlzottan forró, mert a sajtos panír könnyebben megég.)
-
Processzor
tag
Ekkora teleregényre nem számítottam.

-
Processzor
tag
up
-
Processzor
tag
Ótvar Mercury-alaplapos, Tesco-s gép. XP fut rajta. Az adatszállítós - 10 gége - HDD-met sehogyan sem tudom aktiválni. Dugtam PS-, SM-, SS-be, jumperoltam ide-oda - más gép, több másik gép az alap jummper-beállításokkal simán boldogul a HDD-vel... -, de hiába. A ''Kezelő''-ben jobb klikkre csak ''Konvertálás alapértelmezetté'' jelenik meg dinamikus, idegen lemezmeghatározással. A BIOS-ban is felismertettem a dolgokat. mit szúrok el? A PM egy WD HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- OLED monitor topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Linux Mint
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest