- Fórumok
- Monitorok
- Mennyit er?
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
B boy
csendes tag
kossz a tanacsokat sracok! szep napot mindenkinek! Brn
-
Gumee
tag
-
B boy
csendes tag
-
khalox
őstag
-
B boy
csendes tag
-
KovacsUr
addikt
-
KovacsUr
addikt
-
bazs
aktív tag
-
B boy
csendes tag
-
B boy
csendes tag
asszem mailezek ennek a gyereknek, mert 6 penz nem olyan sok. Aztan elkezdek gyujteni :))
-
KovacsUr
addikt
-
Gumee
tag
hülyeségeket írok... 60ból triplázni a 200 Mhz-et és a ram maradhat.
-
B boy
csendes tag
-
Gumee
tag
-
KovacsUr
addikt
-
bazs
aktív tag
-
bazs
aktív tag
-
B boy
csendes tag
-
KovacsUr
addikt
-
bazs
aktív tag
-
KovacsUr
addikt
-
bazs
aktív tag
-
B boy
csendes tag
-
KovacsUr
addikt
-
B boy
csendes tag
-
Gumee
tag
És én majdnem vettem egy PCI-os voodoo3-at.mert nekem se volt se AGP, se USB...semmi.
-
Gumee
tag
ha nagyon kell akkor ugy is ki kell fizetni azt amennyit kér. a helyedbe kuporgatnék, és vennék valami olcsó celeront vagy duront ízlés szerint. én a múlt hétig éltem 200Mhz-en 32Mb SD-vel.a procim már 2200..hál' istennek.
-
bazs
aktív tag
-
B boy
csendes tag
-
B boy
csendes tag
-
bazs
aktív tag
Hát én attól félek az a bizonyos jobb agp-s lenne. Úgy tudom TNT2 kategóriás kártyáknak volt utoljára PCI-os változata, a karegóriába pedig az a legjobb. Gondolom az AGP nem lenne igazán jó, azért keresel PCI-t
-
KovacsUr
addikt
-
B boy
csendes tag
-
KovacsUr
addikt
-
B boy
csendes tag
-
B boy
csendes tag
milyen az a jobb es mennyi?
-
khalox
őstag
-
Gumee
tag
-
KovacsUr
addikt
-
B boy
csendes tag
akkor majd 4500 rol kezdem az alkut es engedek 6ig
-
KovacsUr
addikt
-
khalox
őstag
-
B boy
csendes tag
thx az infoert!
-
B boy
csendes tag
nekem kell csak a hirdetesben nincs ar +adva
-
khalox
őstag
-
B boy
csendes tag
mennyit er egy Innovision TNT2 es 32 Mb os PCI kartya ???
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Monitorok
- Mennyit er?
- (téma lezárva)
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest