Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
http://tomshardware.hu/howto/03q3/030701/index.html
-
D4v3
őstag
és ezeket hogy befolyásolja az hogy shuttle ak37GT alaplapom van (via kt400)?
-
kingston
tag
Ahogy mondod,annyi külömbséggel hogy ha szinkronba hajtja akkor ugye a proci fsb-jét is emeli ezért a cpustability testet is ajánlom.De mondjuk a proci tovább bírja mint a ram .Amd nél nincs értelme az asszinkronnak.Én is tudnám még a ramot 400-on hajtani,de nekem elég ha a procival megy 342-őn cas 2-vel.
[Szerkesztve] -
Nekem intel alapú a gépem nem ismerem az AMD-s cuccokat azt se h különbözik-e a bios, de ha nem akkor újraindításnál belépsz, megkeresed h h ol lehet állítani az FSB-t, elkezded szépen följebbhúzni. Mondjuk először 5% aztán 7,5% aztán 10%-al. Függ a procitól is és ha lehet szinkronban hajtsd mert akkor semmit se fogsz szétzúzni. Azért várd meg h jöjjön pár ember aki AMD-s. Van egy memtest nevű progi töltsd le csinál 1 lemezt amit bootolásnál beraksz és az leteszteli a memóriát van vagy 10 teszt legalább 10 perc ha lemegy hiba nélkül újraindul a teszt állítsd meg nyugodtan. ha nincs hiba akkor lehet tovább húzni ha van akkor meg vissza 1-2 Mhz és így tovább fölfelé lefelé.
-
D4v3
őstag
és akkor hogy kell?? biosban kell valamit vagy van erre külön program??
-
D4v3
őstag
Hi!!
Van egy Samsung 333mhz memóriám egy Shuttle AK37GT alaplapban (via kt400) és szeretném megtudni hogy lehet-e ezt valahogy tuningolni. Ja és ha veszek a gépembe még memóriát akkor milyet 333 vagy 400 mhzet???
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest